AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma ATK-YTR
PaikkaItämeri
Aikala, 01.08.2020 klo 17:30 - su, 02.08.2020 klo 13:30

Tietotekniikan opiskelijoiden liiton jäsenjärjestöjen jäsenten yhteinen yhteistoimintaristeily ATK-YTR pyritään järjestämään 1.8.-2.8. (lauantai-sunnuntai). Vaikka koronavirus on runnellut opiskelijaelämää, on tavoitteenamme silti järjestää YTR mahdollisuuksien mukaan. Valmistaudu siis vapauttamaan sisäinen yhteistoimijasi merellisissä tunnelmissa!

Tänäkin vuonna risteily suuntaa Helsingistä kohti Viroa. Laiva lähtee (toivottavasti) satamasta lauantaina klo 18.30 (paikalla oltava vähintään tuntia ennen) ja laiva on takaisin Helsingissä sunnuntaina klo 13.30

Hintaa tälle risteilylle on vaivaiset 42 €. Tähän sisältyy hyttipaikka (4 hengen hyttejä), buffet-illallinen ja tapahtuman virallinen haalarimerkki. Hyttipaikat pyritään täyttämään toiveiden mukaisesti, joten voit jo ryhtyä keräilemään hyttiporukkaa kasaan!

Tallink seuraa nykyisiä rajoituksia 13.5. asti tai kunnes viranomainen ilmoittaa rajoitusten muutoksesta. Jos risteilyä ei pystytäkkään järjestämään koronavirustilanteen takia tiedotamme asiasta mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittautuminen Google formsin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 30.5.

Ilmoittautuminen

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
TEK
Futurice
Exove
Gofore
Vincit
Loimu
Insta
Knowit
Nokia
Sofia Digital
Digia
Kolmiobileet
Solita
Nitor
Netum
Eficode
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste