AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Netum-excu
PaikkaYliopistonkatu 58 B, 2. kerros
Aikake, 29.01.2020 klo 18:00 - ke, 29.01.2020 klo 20:30
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 17.01.2020 klo 14:00 - pe, 24.01.2020 klo 20:00, Ilmainen

Tervetuloa Netumin excursiolle. Netum on Luuppi ry:n yhteistyökumppani, joka toimii Tampereella, Helsingissä ja Porissa. Exculla pääset tutustumaan Netumiin yrityksenä ja kuulemaan netumilaisten kokemuksia millaista on olla töissä Netumilla sekä saamaan vinkkejä työnhakuun. Tuhdin tietopaketin lisäksi tarjolla on ruokaa, juomaa ja rentoa yhdessäoloa.

Netum hakee töihin opiskelijoita, jotka ovat opintojensa loppupuolella, mutta myös alkupuolen opiskelijoiden kannattaa tutustua yritykseen.

Netumin toimisto löytyy yliopiston vierestä, yliopistonkatu 58 B toisesta kerroksesta. Kokoonnumme sisäpihalle klo 17:55 ja siirrymme siitä yhdessä toimistolle.

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty viimeaikaisten excuhävikkien vuoksi.

Luupin yhteyshenkilö:

Aaro Huttunen (+358) 44 0800 617

yritys@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Futurice
Knowit
Eficode
Nitor
Sofia Digital
Gofore
Nokia
Exove
TEK
Digia
Vincit
Loimu
Insta
Netum
Solita
Kolmiobileet
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste