AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Koodipaja -GIT Workshop
PaikkaPinni B ML40
Aikake, 29.01.2020 klo 16:15 - ke, 29.01.2020 klo 17:45

Mitä on versionhallinta? Miksi sitä pitäisi kyetä käyttämään? Miksi Git?

Tule koodipajaan 29.1. tutustumaan työelämässä kriittiseen tietotaitoon versionhallinnasta ja tarkemmin Gitin käytöstä. Työpajassa käydään nopeasti läpi alkeet ja se toimii hyvänä perustana Vincitin järjestämään Git-workshoppiin 11.2. Aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheesta ei vaadita tai odoteta!

Git on käytettävissä etätyöpöydältä ssh-yhteyden välityksellä yliopiston palvelimelta. Suosittelemme kuitenkin lataamaan ohjelman omalle koneelle ennen pajaa https://git-scm.com/downloads. Ohjelma on myös asennettavissa mikroluokan tietokoneille. Pajassa käymme läpi paikallisversionhallinnan ja alustamme verkon yli tapahtuvaa versionhallintaa ja GitHubia.

Suosittelemme vahvasti myös lähtemään syventämään omaa osaamista Vincitin järjestämään ilmaiseen Workshoppiin (Sijainti: Hervannan toimisto). Ilmoittautuminen on osoitteessa: https://bit.ly/2R1IpJF ja sulkeutuu 6.2.

 

-------
Ota yhteyttä osoitteeseen koodipaja@luuppi.fi jos olet kiinnostunut ohjaamisesta koodipajassa. Ohjaamisesta voi ansaita 1-3 opintopistettä suoritettavien tuntien määrästä riippuen.

 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Solita
Nokia
Gofore
Sofia Digital
Futurice
TEK
Vincit
Knowit
Insta
Digia
Eficode
Loimu
Exove
Nitor
Netum
Kolmiobileet
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste