AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Bitwise excu
PaikkaViinikankatu 1 C
Aikati, 03.12.2019 klo 17:00 - ti, 03.12.2019 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 18.11.2019 klo 13:00 - to, 28.11.2019 klo 12:00, Ilmainen

Erittäin paljon tervetuloa kylään Bitwiselle 3.12.! Tutustutaan puolin ja toisin sekä vietetään rento ilta Viinikankatu 1:ssä. Illan juontajina toimivat bitwiser-luuppilaiset eli luupwiserit Valtteri Vuori ja Konsta Lehtinen.

Virallinen osuus tapahtuu ajalla 17-20:00, mutta emme ole kovin virallisia silloinkaan. 

Bitwisen Äiti Aurinkoinen pitää huolen illan herkku- ja virvokeosastosta, joten muista ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliosi. 

Bitwise on omintakeinen tamperelainen softatalo, jossa tehdään töitä tosissaan mutta rennolla otteella. Meiltä löytyy talosta jo 110 osaajaa, joiden kädenjälkeä on löydettävissä kaikkialta maailmasta, jopa avaruudesta. Joka vuosi työllistämme myös 10 – 15 ohjelmistoalan opiskelijaa palkitun kesätyöohjelmamme, Bitwise Bootcampin, kautta. 

Mukaan mahtuu 20 nopeinta, joten ilmoittautumista tulille. Excu sopii kaikille, ei tarvitse koodata itseään taloon sisään.

Tervetuloa luuppilaiset!


HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

 

Luupin yhteyshenkilö:

Veeti Ahvonen

yritys@luuppi.fi | 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
Nokia
Nitor
Futurice
Insta
Eficode
Loimu
Kolmiobileet
Gofore
Solita
Netum
Vincit
TEK
Exove
Knowit
Digia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste