AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Scrum master -koulutus
PaikkaKampusareena, Hervanta
Aikama, 11.11.2019 klo 08:00 - ti, 12.11.2019 klo 16:00
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 01.11.2019 klo 12:00 - to, 07.11.2019 klo 12:00, Ilmainen
Kiinnostaako projektinhallinta tai ylipäätänsä työskenteleminen ohjelmistoprojekteissa? Haluatko ottaa haltuun työelämässä varmasti tarvitsemasi taidon ja vieläpä saada osaamisestasi tunnustukseksi kaupallisena tuotteenakin myytävän sertifikaatin? Tai ehkä olet muuten vain kuullut hirveästi pöhinää "Scrum"ista, mutta et oikein tiedä mistä on kysymys?


Scrum-viitekehys on ohjelmistoalalla laajasti käytetty ketterään ohjelmistokehitykseen kehitetty projektinhallinnan työkalu. Scrum-viitekehystä hyödynnettäessä työskentely pilkotaan lyhyisiin sprintteihin, joissa toistuvat suunnittelu, toteuttaminen ja tulosten tarkastelu. Inkrementaalinen kehitys pitää huolen projektin aikataulun pitämisestä ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden antaa palautetta jo aikaisessa vaiheessa, mikäli projekti lähtee väärään suuntaan. Ymmärrys viitekehyksestä mahdollistaa jokaisen projektiin osallistuvan tahon tehokkaan työskentelyn osana projektitiimiä. Siksi tällä taidolla onkin helppo erottautua edukseen myös työnhaussa.


Tule hommaamaan itsellesi Scrum Master -sertifikaatti TiTen ja Luupin yhteisestä, Scrum Alliancen järjestämästä Scrum Master -koulutuksesta. Tämä koulutus, josta monet yritykset ovat valmiita maksamaan maltaita, on nyt teille tarjolla ilmatteeksi!

Koulutukseen toivomme hieman vanhempia opiskelijoita (kolmannesta vuosikurssista ylös), mutta jokainen ohjelmistokehitystä tekevä saa tästä varmasti hyviä työkaluja työuralleen.


Lisätietoja Scrum Alliancesta löydät: https://www.scrumalliance.org/


Molemmille ainejärjestöille on varattu 15 paikkaa, jotka menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapahtumaan osallistujille tarjolla ruokailut.



Mitä: Scrum master koulutus
Milloin: 11-12.11. klo 08-16
Missä: Kampusareenalla
Ilmo: Aukee 1.11. klo 12:00.
 
HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova.
 
Luupin yhteyshenkilö:
Sami Brusin
yritys@luuppi.fi
 
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Kolmiobileet
Digia
Knowit
Solita
Nokia
Eficode
Futurice
Exove
Netum
Loimu
TEK
Vincit
Gofore
Nitor
Insta
Sofia Digital
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste