AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma PERUTTU Vincitin workshop: Android-kehitys vuonna 2019
PaikkaVisiokatu 1
Aikato, 21.11.2019 klo 17:00 - to, 21.11.2019 klo 19:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 04.11.2019 klo 14:00 - ma, 18.11.2019 klo 10:00, Ilmainen

HOX peruttu sairastumisen vuoksi!!!

Mitä Android-kehitys on vuonna 2019? Mitä kaikkea Google on viime aikoina tehnyt Android-kehityksen helpottamiseksi? Osallistu Vincitin järjestämään Android-aiheiseen workshoppiin, ja kartuta itsellesi ajankohtaisimmat opit Android-kehityksen maailmasta. Tarjolla marraskuun pimeään torstai-iltaan koodausta pizzan ja juoman parissa Vincitin viihtyisyydestään noteeratuissa tiloissa.

Kenelle? Kaikille Luupin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan Android-kehittämistä. Ennakkotietoja Android-kehityksestä ei tarvitse olla, mutta yleisymmärrys ohjelmoinnista on tarpeen. Workshopin ohjelmointiosiota varten tarvitset oman läppärin/koneen mukaan.

Milloin? To 21.11.2019 klo 17-19.00.

Missä? Vincitin toimistolla Hermiassa: Visiokatu 1, 2. krs. 33720 Tampere. Talon edestä löytyy parkkipaikkoja (Visitors-parkkialue) ja edessä pysähtyvät bussit numero 6, 20, ja 24.


HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

 

Luupin yhteyshenkilö:

Veeti Ahvonen

yritys@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Gofore
Loimu
Digia
Knowit
Eficode
Nitor
Solita
Vincit
Futurice
Nokia
Kolmiobileet
Sofia Digital
Netum
TEK
Exove
Insta
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste