AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Gofore-excu
PaikkaKalevantie 2
Aikato, 31.10.2019 klo 17:00 - to, 31.10.2019 klo 23:00
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 16.10.2019 klo 10:00 - pe, 25.10.2019 klo 22:00, Ilmainen

Tervetuloa opiskelijaexcursiolle 31.10. Goforelle!

Gofore on Suomen parhaana työpaikkana 2017 palkittu digitaalisten palveluiden asiantuntijayritys. Yrityksen tärkein arvo on heidän työntekijänsä - jokaisella on kiva tulla töihin ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työkulttuuriin. Matalassa organisaatiossa ei ole esimiehiä, vaan vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Goforella työskentelee yli 560 asiantuntijaa Suomessa ja kansainvälisesti.

Gofore elää asiakkaidensa onnistumisista, sillä yrityksen menestys tulee asiakkaiden menestyksen kautta. Asiakkaita autetaan digitaalisessa muutoksessa suunnittelusta käyttöönottoon asti. Goforen asiakkaita löytyy sekä julkiselta ja yksityiseltä sektorilta.

Opiskelijaekskursiolle ovat tervetulleita viihtymään Luupin ja TiTen jäsenet. Tule tutustumaan mitä muuta Gofore tekee kuin webbiä ja javaa.

Tutustu Goforeen ja heidän asiantuntijoiden blogiin ennakoon heidän verkkosivuilla https://gofore.com/.

 


 

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

 

Luupin yhteyshenkilö:

Loviisa Hurme (0404511196)

yritys@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
Vincit
Futurice
Digia
Eficode
Gofore
Exove
Nokia
TEK
Solita
Insta
Loimu
Kolmiobileet
Netum
Knowit
Nitor
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste