AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Ilmoittautuminen Ruotsi Excursiolle
PaikkaHelsinki
Aikati, 01.10.2019 klo 16:00 - pe, 04.10.2019 klo 23:55

Vuoden mielettömin risteily, legendaarinen Ruotsin Excu, palaa jälleen! Tänä vuonna seikkailulle lähtevät mukaan Boomi, Staabi, Iltakoulu, Luuppi, TLK sekä Johdon vaihto-opiskelijat. Tälle mielenkiintoiselle seikkailulle lähdetään keskiviikkona 13.11. ja tavoitteissa olisi palata perjantaina 15.11. Jo perinteeksi muodostuneella Ruotsin Exculla pääset kokemaan yritysvierailuja, hyttibileitä, puoliunisena kiertelyä Tukholmassa ja yön läpi juhlimista. Risteily pitää sisällään kaikkea, mitä ei voi selittää, vaan se pitää kaikkien itse kokea. Tämän jälkeen onkin helppo ymmärtää, miksi vuosittain tätä tapahtumaa odotetaan!

Lähtö yritysexcursioille 13.11. on aamulla Tampere-talon edestä ja lähtö pelkälle risteilylle 13.11. klo 13.00 Tampere-talon edestä. Laivat lähtevät Helsingistä kohti Tukholmaa 16.30 ja laivaan sisälle pääsee klo 16.00 saakka. Legendaarisen risteilyn jälkeen saavumme takaisin Helsinkiin 15.11. klo 10.10 ja bussit kohti Tamperetta lähtevät noin klo 10.30.

Hintaa tälle elämykselle tulee Boomin subventoimana jäsenilleen 50€ ja muille 65€. Staabin, Iltakoulun, Luupin ja TLK:n ilmottautumiset sähköisesti Kide.App -palvelussa 1.10. klo 16. Ilmottautuminen päättyy 4.10. klo 23.55. Boomari-lipunmyynti 7.10. klo 16.00 sähköisesti sekä 8.10. klo 10 Boomilaaksossa. Ilmottautumislinkit alempana. Tälle reissulle ei haalareita oteta mukaan, vaan ne jätetään kotiin. Buffetissa pukukoodina cocktail, muuten pukukoodia ei ole.

MITEN MUKAAN?


Reissun hinta muille ainejärjestöille on 65 euroa sisältäen kuljetukset, risteilyn hyttimajoituksella ja ensimmäisen illan buffet-ruokailun.


Luuppi: sähköisesti 1.10. klo 16. Ilmoittautuminen päättyy 4.10. klo 23.55. Linkki:http://bit.ly/2mk0HsU


Myös muiden ainejärjestöjen tulee kerätä ennakkoon neljän hengen hyttiporukka. Yksi henkilö hoitaa yhdellä kerralla koko hyttiporukan ilmoittautumisen ja maksut Kide.appissa. Kerää siis ennen lipunmyyntiä hyttikavereidesi koko nimet, syntymäpäivät sekä rahat, sillä kaikki ilmoitetaan ja maksetaan kerralla verkkopankkitunnuksilla. Huomioithan, että vain yksi porukasta ostaa koko ryhmän liput!

Lipunmyynneissä voit ilmoittautua myös itsenäisesti/pienemmällä porukalla, mutta tällöin voimme yhdistellä hyttiporukoita suuremmiksi.

Jos ostat lipun muun kuin oman ainejärjestön lipunmyynnistä, lippu myydään eteenpäin eikä rahoja palauteta takaisin. Jos haluaa muodostaa sekahytin eri ainejärjestöjen kesken, ostakaa liput omasta lipunmyynnistänne ja ilmoittakaa hyttien yhdistämisestä matkat@boomi.fi.


YRITYSEXCURSIOT

Yritysexcursioiden kohteet sekä ilmottautumisaikataulut julkaistaan myöhemmin. Yritysexcursiot on tarkoitettu vain Boomin opiskelijoille.


Joko mennään?

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Exove
Futurice
Nitor
Vincit
Solita
TEK
Kolmiobileet
Loimu
Insta
Knowit
Digia
Netum
Sofia Digital
Eficode
Gofore
Nokia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste