AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Tutustumista Super smash Bros. Ultimateen
PaikkaLuupin toimisto
Aikape, 22.03.2019 klo 12:00

MITÄ: Tutustumista Luupin Super Smash Bros. Ultimateen

MISSÄ: Luupin Toimisto. 

MILLOIN: Pe 22.3. klo 12-14 (tai pidempään) ja Ma 25.3. klo 17-19

Kiinnostaisiko sinua osallistua Luupin peliturnaukseen, mutta peli on hieman vieras, etkä pääse harjoittelemaan sitä. Ei hätää sillä Super Smash bros. Ultimatea pääsee kokeilemaan ennen turnausta ohjatusti pe 22.3. ja ma 25.3. Peliä pystyy myös kokeilemaan muinakin aikoina toimistolla, mikäli konsoli ja tarvittavat ohjaimet ovat käytössä. 

Tutustumissessioon ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla suoraan yksin tai kaverisi kanssa paikalle Luupin toimistolle. Sessiossa pääsee tutustumaan peliin teoriassa ja kokeilemaan sitä käytännössä siten, kuin sitä pelataan Luupin turnauksessa.

MIKÄ SMASH?

Super Smash Bros. Ultimate on Nintendon julkaiseman Super Smash Bros. -pelisarjan uusin osa. Pelisarja on tunnettu sekä partymaisena tappelupelinä, että myös varsinkin ulkomailla kilpailupelinä. Peliä voidaan pelata monella tavalla ja tänä keväänä sitä pelataan Luupilla 2vs2 formaatilla. Näin pääset pitämään hauskaa ottamalla luuppikaverisi mukaan! Peliä pelataan Nintendo Switch -pelikonsolilla, jotka järjestyvät ohjaimien kera jokaiselle pelaajalle paikan päällä. Omia ohjaimia on myös mahdollista käyttää, jos ne ovat yhteensopivia. Alla on linkki turnauksen lisätietoihin ja sääntöihin, jotka kannattaa lukea läpi. Säännöt ovat kohtalaisen yksinkertaiset, eikä niistä tarvitse ottaa stressiä. Ohjeita ja sääntöjä käydään vielä läpi ennen turnauspelien alkua pelipaikalla.

Mikäli sinulla on kysyttävää turnaukseen, osallistumiseen tai muuhun liittyen, ota rohkeasti yhteyttä turnauksen pääjärjestäjään: Jesse Heinonen - 0440689800

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
TEK
Nitor
Eficode
Knowit
Futurice
Netum
Kolmiobileet
Solita
Gofore
Exove
Nokia
Loimu
Digia
Vincit
Insta
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste