AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Etteplan MOREn testaus-excu
PaikkaTulli Business park, Åkerlundinkatu 11, 33100 Tampere
Aikato, 04.04.2019 klo 17:00 - to, 04.04.2019 klo 23:55
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 20.03.2019 klo 09:00 - su, 31.03.2019 klo 23:55, Ilmainen

Excu moderniin ohjelmistotaloon – tule tutustumaan Etteplan MOREn keskustan toimistolle torstaina 4.huhtikuuta.

Kiinnostavatko modernit teknologiat tai ura web- ja mobiilikehittämisen parissa? Oletko miettinyt, millaista on työskennellä ohjelmistoyrityksessä tai mitä kuuluu vaikkapa testaajan työtehtäviin? Merkkaa kalenteriisi torstai 4. huhtikuuta, jolloin Etteplan MORE tarjoaa luuppilaisille mahdollisuuden kurkistaa ohjelmistotalon arkeen yritysvierailulla keskustan toimistolleen Tulli Business parkissa.

Vuoden 2019 alusta Eatech, Soikea ja Koodain muodostivat ketterän ohjelmistoyksikön Etteplan MOREn, joka keskittyy uudistamaan asiakkaidemme liiketoimintaa digitaalisin keinoin. Etteplan MOREn ydinosaamista ovat erityisesti kaupoille, pankeille ja muille maksamisen toimijoille tarjottavat ohjelmistoratkaisut, UX & Palvelumuotoilu, Arkkitehtuurisuunnittelu, Testaus sekä Data & Analytiikka. Meillä työskentelee noin 200 tekijää ja joukossamme työskentelee niin opiskelijoita kuin alan konkareitakin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Excun teemana toimii tällä kertaa testaus. Exculla saat kuulla Etteplan MOREsta yrityksenä ja pääset tutustumaan tarkemmin, kuinka laatu varmistetaan esimerkiksi testaajan, projektipäällikön, koodarin tai UX-suunnittelijan näkökulmasta. Lisäksi nykyiset ja valmistuneet luuppilaiset, sekä muut työntekijät kertovat urakokemuksistaan MORELLA. Paneelikeskustelun jälkeen luvassa on rentoa ohjelmaa. Ilta jatkuu ruoan ja juoman äärellä, jolloin vierailijoilla on mahdollisuus keskustella itseään kiinnostavista aiheista ja jututtaa työntekijöitämme.

Ohjelma alkaa klo 17.00. Etteplan MORE tarjoaa vierailijoilleen pientä purtavaa ja virvokkeita.

Excu sopii kaikille vuosikurssiin ja aiempaan työkokemukseen katsomatta – mukaan kannattaa siis tulla, vaikka kaikki teknologiat tai koodauskielet eivät olisikaan vielä hallussa. Älä aikaile ilmoittautumisen kanssa, sillä exculle mahtuu vain 20 nopeinta.

 

HUOM: Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty ajoittaisten excuhävikkien vuoksi.

Luupin yhteyshenkilö:

Veeti Ahvonen (0442589900)

yritys@luuppi.fi

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Insta
Sofia Digital
Knowit
Eficode
TEK
Vincit
Digia
Nitor
Kolmiobileet
Exove
Futurice
Gofore
Netum
Nokia
Solita
Loimu
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste