AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luuppikyykkä 2019
PaikkaHakametsän hiekkakenttä
Aikati, 05.02.2019 klo 15:45 - ti, 05.02.2019 klo 21:00

Jo vuodesta X järjestetty Luuppikyykkä-turnaus on jälleen täällä! Luuppi kaipaa kyykän mestareita myös vuodelle 2019. Pääset osoittamaan kyykkätaitosi tiistaina 5.2. Hakametsän kentällä ja pöllyyttämään toivon mukaan kyykkiä olan takaa.

Kisat alkavat kello 16:00, mutta ole paikalla viimeistään 15:45, jotta pelit oikeasti ehditään aloittamaan ajoissa. Turnaus jaetaan kolmeen tai neljään alkulohkoon ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä riippuen. Alkulohkojen jälkeen pelataan semifinaali, jonka jälkeen finaali ja pronssipeli. Vaikkei pelaaminen innostaisikaan, kannattaa paikalle tulla kannustamaan suosikkijoukkueitaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.luuppi.fi/kyykka 4.2. 23:55 mennessä. Joukkueessa tulee olla neljä pelaajaa, muunlaisesta joukkuekoosta kannattaa ottaa yhteyttä päätuomariin (kyykka@luuppi.fi)

Jatkosaunana toimii Wanha posti(Pellavatehtaankatu 10 B). Sauna aukeaa 17:00. LuuppiKyykän voittajajoukkueelle ei ole luvassa pelkästään mainetta ja kunniaa, vaan myös mahtava palkinto!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Vincit
Nitor
Knowit
Kolmiobileet
Futurice
Nokia
TEK
Exove
Eficode
Sofia Digital
Solita
Digia
Netum
Insta
Loimu
Gofore
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste