AjankohtaistaYhdistysOpiskeluTutornetTapahtumatLiikuntaJulkaisutYritysyhteistyöYhteystiedot
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
Kuvagalleria
Videogalleria
Ehdota tapahtumaa
tapahtuma Toimihenkilöhaku kaudelle 2019
PaikkaLuuppi ry
Aika01.01.2019 klo 08:00 - 08.01.2019 klo 16:00

Luuppi ry:n toimihenkilöhaku on nyt auki kaudelle 2019 ja eikun hakemuksia tulemaan!

Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Luupin toimintaan vähän vastuullisemmassa roolissa? Toimarit ovat Luupissa hallituksen apulaisia, jotka tekevät samoja hommia (esim. oman toimialueen tehtävät, kokoukset, toimiston päivystykset) ja saavat samat edut (esim. kulkuoikeus toimistolle), mutta eivät kanna ihan yhtä suurta vastuuta hallituslaisten kanssa. Kokouksessa toimihenkilöllä ei ole äänioikeutta kuten hallituslaisilla, mutta se ei estä esittämästä mielipiteitä, joihin kaikilla jäsenillä on oikeus. Toimareita Luupilla on perinteisesti ollut aika paljonkin ja monissa eri tehtävissä.

Voit käydä Luupin nettisivuilla kurkistelemassa aikaisempien vuosien toimihenkilöitä ja heidän titteleitään. Vuoden 2018 toimihenkilöiden sähköpostialiasten pitäisi toimia vielä vuoden 2019 ensimmäiseen hallituksen kokoukseen asti, joten laitahan ihmeessä kyselyä kiinnostavasta hommasta vanhalle tekijälle!

Toimariksi haetaan laittamalla hallitukselle (hallitus@luuppi.fi) sähköpostitse lyhyt hakemus, jossa esittelet itsesi ja kerrot, mistä toimarihommista olisit kiinnostunut. Toimarit nimitetään ensisijaisesti ensimmäisessä hallituksen kokouksessa, joka on 8.1. klo 17:00. Lähetä siis hakemuksesi 8.1. klo 16:00 mennessä ja saavu paikalle kokoukseen.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Visma
Solita
Remion
Intopalo
Academic Work
Sogeti
Etteplan MORE
Netum
Reaktor
Vincit
TEK
Provad
Kolmiobileet
HappyOrNot
Gofore
WayOut-jäsenetu
Futurice
Cybercom
Digia
Wapice
Studentwork
Accenture
Bitwise
Granite
HSM
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste