AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Toimihenkilöhaku kaudelle 2019
PaikkaLuuppi ry
Aikati, 01.01.2019 klo 08:00 - ti, 08.01.2019 klo 16:00

Luuppi ry:n toimihenkilöhaku on nyt auki kaudelle 2019 ja eikun hakemuksia tulemaan!

Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Luupin toimintaan vähän vastuullisemmassa roolissa? Toimarit ovat Luupissa hallituksen apulaisia, jotka tekevät samoja hommia (esim. oman toimialueen tehtävät, kokoukset, toimiston päivystykset) ja saavat samat edut (esim. kulkuoikeus toimistolle), mutta eivät kanna ihan yhtä suurta vastuuta hallituslaisten kanssa. Kokouksessa toimihenkilöllä ei ole äänioikeutta kuten hallituslaisilla, mutta se ei estä esittämästä mielipiteitä, joihin kaikilla jäsenillä on oikeus. Toimareita Luupilla on perinteisesti ollut aika paljonkin ja monissa eri tehtävissä.

Voit käydä Luupin nettisivuilla kurkistelemassa aikaisempien vuosien toimihenkilöitä ja heidän titteleitään. Vuoden 2018 toimihenkilöiden sähköpostialiasten pitäisi toimia vielä vuoden 2019 ensimmäiseen hallituksen kokoukseen asti, joten laitahan ihmeessä kyselyä kiinnostavasta hommasta vanhalle tekijälle!

Toimariksi haetaan laittamalla hallitukselle (hallitus@luuppi.fi) sähköpostitse lyhyt hakemus, jossa esittelet itsesi ja kerrot, mistä toimarihommista olisit kiinnostunut. Toimarit nimitetään ensisijaisesti ensimmäisessä hallituksen kokouksessa, joka on 8.1. klo 17:00. Lähetä siis hakemuksesi 8.1. klo 16:00 mennessä ja saavu paikalle kokoukseen.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Knowit
Digia
Netum
Kolmiobileet
Nokia
Nitor
Exove
Solita
Loimu
Insta
Vincit
Gofore
Futurice
TEK
Eficode
Sofia Digital
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste