AjankohtaistaYhdistysOpiskeluTutornetTapahtumatLiikuntaJulkaisutKeskusteluYritysyhteistyöYhteystiedot
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
Kuvagalleria
Videogalleria
Ehdota tapahtumaa
tapahtuma Toimihenkilöhaku kaudelle 2019
PaikkaLuuppi ry
Aika01.01.2019 klo 08:00 - 08.01.2019 klo 16:00
Ilmoittautuminen jäsenille01.01.1970 klo 02:00 - 01.01.1970 klo 02:00, Hinta ilmoitetaan myöhemmin

Luuppi ry:n toimihenkilöhaku on nyt auki kaudelle 2019 ja eikun hakemuksia tulemaan!

Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Luupin toimintaan vähän vastuullisemmassa roolissa? Toimarit ovat Luupissa hallituksen apulaisia, jotka tekevät samoja hommia (esim. oman toimialueen tehtävät, kokoukset, toimiston päivystykset) ja saavat samat edut (esim. kulkuoikeus toimistolle), mutta eivät kanna ihan yhtä suurta vastuuta hallituslaisten kanssa. Kokouksessa toimihenkilöllä ei ole äänioikeutta kuten hallituslaisilla, mutta se ei estä esittämästä mielipiteitä, joihin kaikilla jäsenillä on oikeus. Toimareita Luupilla on perinteisesti ollut aika paljonkin ja monissa eri tehtävissä.

Voit käydä Luupin nettisivuilla kurkistelemassa aikaisempien vuosien toimihenkilöitä ja heidän titteleitään. Vuoden 2018 toimihenkilöiden sähköpostialiasten pitäisi toimia vielä vuoden 2019 ensimmäiseen hallituksen kokoukseen asti, joten laitahan ihmeessä kyselyä kiinnostavasta hommasta vanhalle tekijälle!

Toimariksi haetaan laittamalla hallitukselle (hallitus@luuppi.fi) sähköpostitse lyhyt hakemus, jossa esittelet itsesi ja kerrot, mistä toimarihommista olisit kiinnostunut. Toimarit nimitetään ensisijaisesti ensimmäisessä hallituksen kokouksessa, joka on 8.1. klo 17:00. Lähetä siis hakemuksesi 8.1. klo 16:00 mennessä ja saavu paikalle kokoukseen.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Digia
Vincit
Visma
WayOut-jäsenetu
Provad
Studentwork
Sogeti
Gofore
Bitwise
Granite
Wapice
Academic Work
TEK
Reaktor
Solita
Remion
HappyOrNot
Kolmiobileet
HSM
Netum
Etteplan MORE
Futurice
Accenture
Intopalo
Cybercom
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste