AjankohtaistaYhdistysOpiskeluTutornetTapahtumatLiikuntaJulkaisutKeskusteluYritysyhteistyöYhteystiedot
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
Kuvagalleria
Videogalleria
Ehdota tapahtumaa
tapahtuma Fysikerfest
PaikkaOulu
Aika09.11.2018 klo 09:00 - 11.11.2018 klo 12:00
Ilmoittautuminen jäsenille01.01.1970 klo 02:00 - 01.01.1970 klo 02:00, Hinta ilmoitetaan myöhemmin

Fyysikoille ja matemaatikoille tarkoitetut Suomen fysiikan ja matematiikan opiskelijoiden liiton Fysikerfestit lähestyvät jo kovaa vauhtia! Tänä vuonna FysikerFest valtaa Oulun Yliopiston 9.11.-11.11.2018. 

 

Tapahtuman aikana osallistujat pääsevät kuuntelemaan alaan liittyviä luentoja, excuilemaan, sekä tapaamaan muita fysiikan opiskelijoita ympäri Suomea. Totuttuun tapaan festeillä järjestetään esikarsinnat PLANCKS -kilpailuun sekä posterisessio, jonne voit tehdä oman posterisi. Iltaisin osallistujat pääsevät sitsailemaan, kyykkäämään sekä saunomaan ja viettämään aikaa hyvässä seurassa. Tänä vuonna järjestetään myös esikarsinnat tulevana vuonna järjestettävään matematiikkakilpailuun (vrt. PLANCS). Kisaformaatti on hyvin samanlainen, mutta paino matematiikassa. Lisätietoa tapahtuman nettisivuilla piakkoin.

 

Ilmoittautuminen Fysikerfesteille on auki ja tapahtuu tapahtuman verkkosivuilla (osoite myöhemmin). Ilmon deadline on ma 22.10.  Osallistuminen festeille tulee kustantamaan 10 €, jonka päälle tulevat lisämaksut yömajoituksesta 5 € sekä sitseistä 15 € (sitsit vapaaehtoiset). Maksut tapahtuu Luupin kautta myöhemmin, joten osallistuja: seuraa sähköpostiasi maksuohjeita varten! Luuppi myös sponsoroi osallistuville jäsenilleen osallistumismaksun (10 €) sekä yömajoituksen (5 €). Kyydit tapahtumaan on järjestettävä itse.

 

Ajantasaisimman tiedon ja tapahtuman ohjelman löydät tapahtuman verkkosivuilta http://www.fysikerfest.sigma-kilta.net , jonne tullaan päivittelemään tarkempaa ohjelmaa ja muuta infoa lähiaikoina. Tapahtuma löytyy myös Facebookista https://www.facebook.com/events/845841728945224/ (Fysikerfest 2018) sekä Instasta @fysikerfest2018.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
TEK
Studentwork
HSM
Wapice
Futurice
Remion
Accenture
Visma
HappyOrNot
WayOut-jäsenetu
Kolmiobileet
Vincit
Gofore
Academic Work
Etteplan MORE
Reaktor
Netum
Intopalo
Granite
Digia
Bitwise
Cybercom
Provad
Solita
Sogeti
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste