AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma UX-excu Eatechille
PaikkaHermiankatu 12 C 3 krs.
Aikake, 31.10.2018 klo 17:30 - ke, 31.10.2018 klo 21:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 15.10.2018 klo 12:00 - su, 28.10.2018 klo 23:55, Ilmainen

Kiinnostaako mitä UX-ammattilaiset oikeasti tekevät työkseen ja millaisilla työkaluja he käyttävät? Tervetuloa 31.10.2018 Eatechin Hermian toimistolle exculle. Toimisto löytyy osoitteesta Hermiankatu 12 C 3 krs. 

Eatech on ketterä ohjelmistoyritys, joka keskittyy asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen tuottamiseen ja ylläpitopalveluihin. Eatech tarjoaa koko ohjelmiston elinkaaren aina ideasta ylläpitoon saakka. Eatech on nykyisin osa Etteplan Groupia ja jatkossa työskentely Tampereen ja Helsingin lisäksi on mahdollista sekä Suomen muissa kaupungeissa, esimerkiksi Kuopiossa ja Jyväskylässä että ulkomailla. 

Tämä excu tulee painottumaan UX-suunnittelun parhaiksi havaittuihin menetelmiin ja työkaluihin. Excu toteutetaan paneelikeskustelutyylisenä ja illan aikana sivutaan myös viime kesätyöhaun UX-tehtävää.

Eatech järjestää kyyditykset yliopistolta Hervantaan. Voit myös saapua 17:00–17:30 välillä suoraan Eatechin toimistolle. Tarkemmat tiedot excusta ja kuljetuksista saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

 Excu sopii vähintään toisen vuoden opiskelijoille ja maisteriopiskelijoille jotka suuntautuvat HTI-maisteriohjelmaan. Älä aikaile ilmoittautumisen kanssa, sillä exculle mahtuu vain 25 nopeinta!

Tapahtuman yhteyshenkilö Luupilta:

Joel Sallinen
joel.sallinen@luuppi.fi

Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.
Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty viimeaikaisten excuhävikkien vuoksi.
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
Exove
Nitor
Insta
Vincit
Netum
TEK
Gofore
Kolmiobileet
Solita
Futurice
Eficode
Knowit
Loimu
Nokia
Digia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste