AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Flowpark ft. Cortex
PaikkaVaralankatu 36, 33240 Tampere
Aikake, 03.10.2018 klo 16:00 - ke, 03.10.2018 klo 19:00
Ilmoittautuminen jäsenilleto, 27.09.2018 klo 12:00 - ti, 02.10.2018 klo 20:00, 15€

Lähde kokeilemaan kiipeily- ja etenemistaitojasi Flowparkiin yhdessä Luupin ja Cortexin kanssa.

 

Muistakaa saapua ajoissa Flowparkiin, jotta saamme keskitettyä kokoajan itse puistossa seikkailuun. Ennen seikkailua tutustukaa kaikki Flowparkin turvallisuusohjeisiin ja yleisiin toimintaohjeisiin. Turvallisuusohjeen voi tulostaa ja allekirjoittaa jo etukäteen.

Pukeutumisessa kannattaa suosia mukavaa ja joustavaa, mutta ei liian löysää vaatetusta. Flowparkissa käytetään hanskoja, joissa on pitoa, joita voi joko vuokrata puistosta (3€) tai tuoda omat mukaan (esim. puutarhahanskat).

 

Mikä on Flowpark?

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee testaamaan kestääkö kantti. Seikkailuradat on rakennettu eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan jopa kymmenien metrien korkeudella. Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille 7-vuotiaasta ylöspäin – haastetta löytyy niin tavallisille tallaajille kuin kokeneille eräjormille!

Flowparkin radoille ei tarvita ennakko-osaamista. Varusteiden käyttö ja radoilla toimiminen opastetaan ennen varsinaisille radoille pääsyä. Jokainen asiakas suorittaa testiradan, jonka läpäistyään pääsee seikkailemaan itsenäisesti radoille. Radoilla edetään jatkuvasti turvavaijeriin kytkettynä.


Flowparkissa alkujutut hoitaa Cortexin liikuntavastaavat Amanda ja Anni

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Netum
Sofia Digital
Vincit
TEK
Nitor
Gofore
Nokia
Exove
Knowit
Digia
Eficode
Insta
Solita
Loimu
Kolmiobileet
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste