AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kastajaiset
PaikkaTampereen keskusta
Aikato, 01.11.2018 klo 16:00 - to, 01.11.2018 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillesu, 21.10.2018 klo 16:00 - ti, 30.10.2018 klo 12:00, Ilmainen

Jos et ehtinyt mukaan ilmoittautumaan, niin voit silti tulla mukaan paikalle! Pääset mukaan joukkueeseen normaalisti, mutta valitettavasti emme voi antaa kolmiolippua, niille jotka ei ole ilmoittautuneet.



Mitkä kastajaiset? No, pitäähän fukseista tehdä Luuppilaisia! Kastajaisissa fuksit vetävät haalarit ensimmäistä kertaa jalkaan ja suorittavat tehtäviä ryhmissä, jonka jälkeen siirrytään saunomaan salaiseen paikkaan, jossa OPPM (eli oma pyyhe ja pullo mukaan). Parhaat ryhmät palkitaan ja saunalta pääsee Kolmioihin jatkamaan iltaa!

Kastajaiset suoritetaan ryhmissä, jotka Luupin oma random-generaattori muodostaa puolestanne. Kastajaiset ovat ilmaiset ja tarkoitettu vain Luupin jäsenille. Luuppi tarjoaa Kastajaisiin osallistuville fukseille lipun illan Kolmiobileisiin.

Jatkosaunalla saavat perinteiseen tapaan saapua kaikki luuppilaiset. Ja kuten ehkä jo muistattekin, sauna pidetään tapahtumapäivään saakka yllätyksenä ja julkistetaan vasta Kastajaisten rastikierroksen jo alettua.

Lähtö kastajaisiin tapahtuu Pinni B:n alaovilta, eli suoraan Luupin toimiston edestä. Lähtö kierrokselle on heti kun mahdollista, joilloin haalarien jako ja ryhmien julkistaminen alkaa. Lähtö tapahtuu klo 16:15, ja haalareita aletaan jakamaan klo 15. Jos jostain syystä tulet myöhästymään lähdöstä, ilmoitathan siitä ilmottautumisen yhteydessä.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
Solita
Vincit
Nokia
Eficode
Knowit
Loimu
Netum
Nitor
TEK
Digia
Futurice
Exove
Insta
Kolmiobileet
Gofore
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste