AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Futurice-excu
PaikkaKelloportinkatu 1 D
Aikake, 26.09.2018 klo 17:00
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 07.09.2018 klo 12:00 - to, 20.09.2018 klo 23:55, Ilmainen

Tervetuloa excuilemaan Futuricelle!  On taas se aika vuodesta, kun Luuppi ja Futurice kokoontuvat yhteen syömään, juomaan ja tutustumaan Futuricen Tampereen toimistolle. Excursiolla pääsette tutustumaan Futuriceen yrityksenä, sekä muun muassa kuulemaan Futulaisten kokemuksia ja vinkkejä töihin hakemisesta ja sinne pääsemisestä. Tällä kertaa toivoisimme erityisesti fukseja paikalle, mutta myös vanhemmat opiskelijat ovat tervetulleita.

Tarjolla on tuttuun tapaan ruokaa, juomaa, lautapelejä sekä huippukivoja Futun tyyppejä valmiina vastaamaan niin pöytäfutishaasteisiin kuin mieltä askarruttaviin kysymyksiinkin. Tylsiä kalvosulkeisia exculla ei joudu kuuntelemaan, vaan avointa keskustelua pyritään kohdistamaan juuri vieraita askarruttaviin aiheisiin, mitä se sattuu olemaankaan! Rohkeasti mukaan vaan tutustumaan!

Tutustu Futuriceen etukäteen oheisen slidesetin avulla ja vierailemalla kotisivuillamme seuraavien linkkien kautta —> www.futurice.com & www.tammerforce.com


Futuricen toimisto sijaitsee osoitteessa Kelloportinkatu 1 D ja sisäänkäynti löytyy rakennuksen sisäpihalta, samasta ovesta OP Omasairaalan kanssa. Heti etuoven jälkeen oikealle kääntymällä ja kävelemällä suoraan pitäisi saapua hissille, jolla pääsee viidenteen kerrokseen. Toimiston sisäänkäynti on heti hissin ovilta vasemmalla. Paikalle voi saapua alkaen kello 17:00, ohjelmaa aloitellaan kello 17:30.

 

Tapahtuman yhteyshenkilö Luupilta:

Loviisa Hurme

loviisa.hurme@luuppi.fi

Tapahtuman ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuman ilmoittautumisajan aikana voit perua ilmoittautumisesi ilman kummempaa syytä laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritys@luuppi.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset vain erittäin painavasta syystä, tällöinkin ilmoitus edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Myös myöhästymisestä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.
Ilmoittamatta jättäminen johtaa määräaikaiseen excujen osallistumiskieltoon. Linjaus on tehty viimeaikaisten excuhävikkien vuoksi.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Sofia Digital
Exove
Netum
Digia
TEK
Gofore
Kolmiobileet
Knowit
Nokia
Eficode
Futurice
Solita
Nitor
Vincit
Loimu
Insta
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste