AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Tulevaisuussitsit
PaikkaHatanpään Soutupaviljonki, Hatanpäänkatu 6, 33900 Tampere
Aikato, 27.09.2018 klo 18:00 - to, 27.09.2018 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 10.09.2018 klo 13:00 - ke, 26.09.2018 klo 00:00, 10€

Kun Kyborgi ja Marssilainen asettuvat syömään, juomaan ja laulamaan saman pöydän ääreen Luupin kanssa, on kaoottiset ja kosmiset tulevaisuussitsit käynnissä! Mikä on sinun tulevaisuutesi ja kohtalosi? Oletko tekoälyn professori vailla vertaista tai kenties muukalainen madonreiästä? Tuleeko maasta intergalaktisen yhteiskunnan sydän vai onko kolmas maailmansota tai pysäyttämätön virusepidemia jo tuhonnut tulevaisuuden yhteiskunnan viimeisetkin rippeet...

Tuo futuristinen itsesi esille takaisin nykyhetkeen tämän lukuvuoden ensimmäisillä sitseillä! Sitsit järjestetään torstaina 27.9. ja ne on suunnattu erityisesti fukseille ja tuutoreille. Ilmoittautuminen avataan ensin vain fukseille ja tuutoreille, jolloin sitseille voi ilmoittautua vain toimistolla. Mikäli paikkoja on vielä jäljellä, avataan ilmoittautuminen kaikille viikkoa ennen sitsejä eli 20.9. klo 12.

Sitsien hinta on 10 euroa ja mukaan mahtuu 90 luuppilaista. Sitseiltä on myös mahdollista ostaa luupin laulukirja hintaan 10e!

Jatkoista ilmoitetaan myöhemmin.

Mutta siis mitkä sitsit?
Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja etenkin lauletaan juomalauluja. Luupin sitseillä on perinteisesti pukeutumisteema, joka ei kuitenkaan ole pakollinen - tärkeintä on pitää hauskaa! Sitseillä vallitsevat omat sääntönsä, jotka toastit, eli sitsien laulunjohtajat ja seremoniamestarit, selittävät kyllä juhlan alussa. Myöhästyminen on rangaistavaa, joten ole paikalla ajoissa tai ilmoita myöhästymisestä hyvine syineen etukäteen!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
Nokia
Solita
Insta
Sofia Digital
Netum
Digia
Exove
Loimu
Futurice
Nitor
TEK
Gofore
Knowit
Vincit
Kolmiobileet
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste