AjankohtaistaYhdistysOpiskeluTutornetTapahtumatLiikuntaJulkaisutKeskusteluYritysyhteistyöYhteystiedot
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
Kuvagalleria
Videogalleria
Ehdota tapahtumaa
tapahtuma Luuppi50 - vuosijuhlat
PaikkaTampere
Aika23.02.2019 klo 15:30 - 25.02.2019 klo 04:00
Ilmoittautuminen j√§senille04.02.2019 klo 17:00 - 05.02.2019 klo 00:00, 100€

www.luuppi50.fi

www.facebook.com/events/1099146036894490

50 vuotta tietojenkäsittelyä
50 vuotta matematiikkaa
50 vuotta tilastotiedettä
50 vuotta Luuppia

Ensi vuonna rakkaalle ainejärjestöllemme tulee 50 vuotta täyteen ja tätähän täytyy juhlia ja kunnolla! 23.2.2019 järjestetään järjestömme 50-vuotisjuhlat, tämä päivä (ja pari sen jälkeenkin) kannattaa ehdottomasti laittaa jo kalenteriin! Suunnitelmat ovat suuria, mutta niin on myös Luuppi!

Kaikki tarpeellinen tieto vuosijuhlista, kuten juhlien aikataulu, vuosijuhlaviikko, menuvaihtoehdot ja yhteistyökumppanit löytyvät osoitteesta https://www.luuppi50.fi/ . Tältä sivulta löytyy ohjeet ilmoittautumiseen.

 

OMA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu helposti tämän sivun alalaidasta. Kun olet klikannut "Ilmoittaudu tapahtumaan", ei ole tulipalokiire täyttää omia tietojaan, vaan järjestelmä tekee sinulle varauksen, täytä kuitenkin perustiedot mielellään heti. Maksunkaan kanssa ei ole normaalia 30 minuutin aikarajaa, vaan maksun voi suorittaa 14 päivän sisällä, kätevästi veronpalautusten jälkeen. Maksu maksetaan verkkomaksulla sivujen ohjeiden mukaisesti. Vuosijuhlien jäsenhinta on 100 euroa.

 

AVECIN ILMOITTAUTUMINEN

Avecilla tarkoitetetaan seuralaista ja luuppilaisilla on oikeus ottaa avec mukaan juhlaan. Jotta mahdollisimman monelle luuppilaiselle riittää paikkoja, avec ei voi olla kaveri tai puolituttu vaan sillä tarkoitetaan nimenomaan puolisoa tai seurustelukumppania.

Jos avec on myös Luupin jäsen, niin molemmat ilmoittautuvat erikseen ja avec-toive täytetään ilmoittautumisen kysymysten tietoihin. 

Jos avec ei ole Luupin jäsen, ilmoitetaan ja maksetaan avec itse. Tämä onnistuu ilmoittautumisen yhteydessä siten, että klikattuasi tämän tapahtuman "Ilmoittaudu tapahtumaan" -linkkiä ja täytettyäsi omat tiedot voit valita "Lisää avec" kohdan, jonka jälkeen voit täyttää Avecin tiedot. Huomioi, että ei-Luuppilaisen hinta tapahtumalle on 120€ ja tämä tulee maksaa oman maksun yhteydessä.

 

MINULLA EI OLE TUNNUKSIA LUUPIN SIVUILLE

Mikäli tunnuksesi on vanhentuneet tai olet aloittanut ennen nykyisiä sivuja, laita sähköpostia mahdollisimman nopeasti osoitteeseen vuosijuhlat@luuppi.fi .

 

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ ENKÄ SAANUT LIPPUA

Yhteensä paikkoja alkuun on 210 jäsenistölle, mutta nämä on kiintiöitetty siten, että 140 näistä on luuppilaisten ilmoittautumiseen ja 70 luupin ulkopuolisten avecien kiintiössä. On kuitenkin mahdollista, että esimerkiksi avecien paikoista jää paikkoja vapaaksi JA kutsuvieraspaikoilta vapautuu paikkoja, luuppilaisille saattaa vapautua lisäpaikkoja tuon 140 päälle.

Mikäli teemme isompia muutoksia paikkamääriin, ilmoitamme tästä sähköpostitse sekä Facebookissa paria päivää ennen. Pienemmät muutaman paikan lisäykset ilmoitamme vain Facebookissa.

 

ILMOITTAUTUMISEN KYSYMYKSET

Täytä vain tarvittavat tiedot ja pyydetyssä muodossa. Älä mielellään laita mitään ylimääräistä.

 

1. Juomavaihtoehdot: Valkoviini/Punaviini/Alkoholiton

2. Ruokavaihtoehdot: Liha/Kala/Vegaani. Kts. tarkemmin www.luuppi50.fi/paajuhla

3. Kahviavec: Jaloviina/Likööri/Alkoholiton

4. Erityisruokavaliot: Täytä tähän ruoka-aineallergiat. Kirjoita ei, jos ei allergioita

5. Pöytäseurua: Tähän tieto aveceista ja muusta pöytäseurueesta. Kannattaa avecin nimen jälkeen laittaa teksti (avec) selkiyttämiseksi. Kirjoita ei, jos ei toiveita

6. Opiskelujen aloitusvuosi: Tämä auttaa meitä plaseerauksessa sekä antaa yleistä tietoa vieraiden aloitusvuosista.

7. Sillisosallistuminen: Kyllä/ei . Silliksestä lisätietoa www.luuppi50.fi/paajuhla

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Intopalo
Cybercom
Granite
Sogeti
Provad
Accenture
Digia
Etteplan MORE
Futurice
Kolmiobileet
Netum
Gofore
TEK
Bitwise
WayOut-jäsenetu
HSM
HappyOrNot
Reaktor
Wapice
Remion
Vincit
Studentwork
Academic Work
Solita
Visma
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste