AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma VIP-pesis (PERUTTU)
PaikkaKaupin urheilupuisto, Kuntokatu 5
Aikape, 27.04.2018 klo 09:00 - ti, 27.03.2018 klo 16:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 09.04.2018 klo 12:00 - to, 26.04.2018 klo 12:00, Ilmainen

Osana Tamyn Wappuviikkoja järjestettävä legendaarinen VIP-Pesis kokoaa jälleen ainejärjestöpesäpallon ystävät Kaupin urheilupuistoon mittelemään mestaruudesta ja nauttimaan grillin ja ongintakojun antimista perjantaina 27. huhtikuuta.

Luonnollisesti myös Luuppi lähettää joukkueen puolustamaan viime vuoden mestaruutta! Kaikki ovat tervetulleita joukkueeseen taitotasosta riippumatta. Yleensä turnaus ei ole ollut liian vaativa koulupesispelaajallekaan. Mukaan joukkueeseen otetaan 14 ensimmäistä. Näin ollen jokainen saa pelata paljon, mutta mahdollisissa sairastapauksissa joukkue ei ole automaattisesti vajaalukuinen. Jos ilmoittauduit joukkueeseen, mutta et pääse paikalle, ilmoita tästä heti liikuntavastaavalle.

Turnaus pelataan sekajoukkuein. Otteluissa voi kerrallaan pelata maksimissaan 12 pelaajaa sisävuorossa ja 9 ulkovuorossa, mutta mikään ei estä suurempienkaan joukkueiden kokoamista, koska pelaajia voi vaihtaa otteluiden välillä. Otteluissa pelataan tuttuun tapaan ensin paloton kierros, jossa kaikki pelaajat pääsevät lyöntivuoroon.

Parhaiten sijoittuneiden joukkueiden lisäksi myös parasta meininkiä ja urheiluhenkeä edustava joukkue palkitaan huikeilla palkinnoilla!

Tapahtuma tarjoaa pesiksen lisäksi myös tuotteita grillistä. Jos suu kaipaa muutakin kostuketta kuin kahvia tai mehua, ongintakojulta voi voittaa nestemäisiä palkintoja. Varaudu siis ottamalla mukaan käteistä!

 

Lisätietoja antaa:

Kari Kuukka

Luupin liikuntavastaava

liikunta@luuppi.fi

puh. 0400 658678

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Gofore
Nokia
Vincit
Knowit
Nitor
Sofia Digital
Digia
TEK
Loimu
Futurice
Kolmiobileet
Insta
Solita
Eficode
Netum
Exove
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste