AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Eatech-excu
PaikkaEatechin toimisto, Hermiankatu 12 C
Aikato, 08.03.2018 klo 17:00 - to, 08.03.2018 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 12.02.2018 klo 12:00 - su, 04.03.2018 klo 23:59, Ilmainen

Excu koodikkaaseen paikkaan – tule tutustumaan Eatechiin Hervannan toimistollemme torstaina 8.3.2018!


Kiinnostavatko modernit teknologiat tai ura web- ja mobiilikehittämisen parissa? Oletko miettinyt, millaista ontyöskennellä ohjelmistoyrityksessä? Merkkaa kalenteriisi torstai 8. maaliskuuta, jolloin Eatech tarjoaa luuppilaisille mahdollisuuden kurkistaa ohjelmistotalon arkeen yritysvierailulla toimistolleen!

Eatech on Hervannassa, Tampereen keskustassa ja Helsingin Vallilassa toimiva ohjelmistoyritys, jonka ydinosaamista ovat erityisesti kaupoille, pankeille ja muille maksamisen toimijoille tarjottavat ohjelmistoratkaisut. Meillä on jo yli sata tekijää ja joukossamme työskentelee niin opiskelijoita kuin alan konkareita.

Exculla saat kuulla Eatechista yrityksenä ja pääset tutustumaan tarkemmin mielenkiintoisiin projekteihimme. Lisäksi nykyiset ja valmistuneet luuppilaiset kertovat urakokemuksistaan Eatechilla. Mitä tekee esimerkiksi UX-suunnittelijamme ja miltä näyttää ohjelmistosuunnittelijan päivä? Saat myös oivan tilaisuuden kuulla lisää työpaikoistamme, työn ja opiskelun yhdistämisestä sekä kysellä vinkkejä työnhakuun meille. Esittelyn jälkeen luvassa on rentoa yhdessäoloa, ruokaa ja juomaa, minkä aikana vierailijoilla on mahdollisuus keskustella itseään kiinnostavista aiheista ja jututtaa työntekijöitämme.

Bussi hakee luuppilaiset Tampereen yliopistolta kello 17 ja ohjelma alkaa noin 17.30. Tarkemmat tiedot excusta saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Excu sopii kaikille vuosikurssiin ja aiempaan työkokemukseen katsomatta – mukaan kannattaa siis tulla, vaikka kaikki teknologiat tai koodauskielet eivät olisikaan vielä hallussa. Älä aikaile ilmoittautumisen kanssa, sillä
exculle mahtuu vain 25 nopeinta!

Lisätietoja:
Anni Janger
anni.janger@eatech.fi
+358 40 824 3406

Luupin yhteyshenkilö: Marja Ahonen (yritys@luuppi.fi)

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Eficode
TEK
Vincit
Exove
Nitor
Knowit
Loimu
Futurice
Insta
Netum
Nokia
Digia
Gofore
Solita
Kolmiobileet
Sofia Digital
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste