AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Hallituskähmintä
PaikkaTOAS Ilmarin kerhohuone
Aikama, 13.11.2017 klo 17:00

Pidätkö Luupin tapahtumista ja haluatko mukaan toteuttamaan ja ideoimaan niitä?Kiinnostaako vaikuttaminen tulevan tiedekuntamme asioihin? Entä yhteyksien rakentaminen/ylläpitäminen ylioppilaskuntaan, alan yrityksiin tai opiskelija- ja ammattiliittojen suuntaan? Entäpä Luupin toiminnan kehittäminen ympäristö-, kulttuuri-, tasa-arvo- tai kansainvälisellä sektorilla? Ja ennen kaikkea, löytyykö sinulta vapaa-aikaa, jonka voisit käyttää oman alasi opiskelijoiden hyväksi?

Luuppi järjestää 13.11. klo 17 alkaen perinteisen "hallituskähminnän", jossa nykyiset hallituslaiset ja toimihenkilöt kertovat omista vastuualueistaan kiinnostuneille. Samalla kartoitetaan seuraavan vuoden toimijoita. Tapahtuma on vapaamuotoinen ja tilaa on runsaasti kysymyksille ja keskustelulle. Virallisen osuuden jälkeen jatketaan iltaa rennosti porukalla (OPM).

Pari asiaa vielä selvennykseksi: tilaisuudessa ei valita hallitusta ensi vuodelle, vaan se tapahtuu vasta joulukuussa järjestettävässä Luuppi ry:n vuosikokouksessa. Tilaisuudessa ei myöskään rekrytoida ketään vastoin tahtoaan mihinkään tehtävään. Sekä vanhat että fuksit rohkeasti mukaan!

 

 

 

 

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
TEK
Digia
Futurice
Eficode
Insta
Kolmiobileet
Vincit
Nokia
Sofia Digital
Solita
Netum
Loimu
Nitor
Exove
Gofore
Knowit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste