AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Irkki-iltakoulu
PaikkaMikroluokka Pinni B1084
Aikama, 02.10.2017 klo 17:00 - ma, 02.10.2017 klo 19:00
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 20.09.2017 klo 08:00 - ma, 02.10.2017 klo 17:00, Ilmainen

Luupilla on sosiaalista elämää myös IRC:ssä. Jos tämä vuonna 1988 kehitetty mahtava reaaliaikainen keskustelujärjestelmä ei vielä ole tuttu, ei hätää! Pidämme irkkaamisesta kiinnostuneille Irkki-iltakoulun, jossa pääsee tutustumaan IRC:n käyttöön ja tutustumaan irkissä lymyileviin L33T H4xx0reihin. Iltakoulussa opastetaan osallistujia IRC:n perusasioissa, kuten siinä, mikä IRC on ja miten ja mihin sitä käytetään. Tapahtuma on suunnattu erityisesti fukseille, mutta muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita. Fuksit saavat tapahtumaan osallistumisesta leiman lärpäkkeeseen.

Iltakoulussa käytetään itse irkkaamiseen shell.sis.uta.fi-palvelinta, johon ainakin tällä hetkellä tietokantojen perusteet -kurssia käyvillä pitäisi olla käyttäjätunnus. Jos sinulla ei ole, etkä ole saamassa tunnusta edellä mainitulle palvelimelle, voit pyytää tunnusta aktivointipalvelussa hyvissä ennen iltakoulun alkua. Tunnuksen voivat saada ainoastaan tiedekunnan pääaineopiskelijat.

Mikroluokassa on rajallinen määrä paikkoja, joten otathan mukaan oman kannettavan tietokoneesi jos voit. Ilmoittautuminen ei ole pakollista mutta se on suotavaa.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Futurice
TEK
Gofore
Insta
Nokia
Knowit
Eficode
Exove
Kolmiobileet
Sofia Digital
Netum
Vincit
Loimu
Nitor
Digia
Solita
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste