AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Luuppi & DDRNV presents: YYA-sitsit
PaikkaHataanpään soutupaviljonki (Hatanpäänkatu 6)
Aikato, 16.11.2017 klo 18:00 - to, 16.11.2017 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 03.11.2017 klo 12:00 - to, 16.11.2017 klo 12:00, 11€

Huomio! Achtung!

DDR:n Naisvoimistelijat (myöh. DDRNV) ovat havainnoineet Luuppi ry:n toiminnassa tiettyjä puutteita. Luuppi ry on tehnyt hankintoja erinäisiä tapahtumia varten, joita ei ole kuitenkaan pystytty hyödyntämään halutulla tavalla. DDRNV onkin välittänyt Luuppi ry:lle tiedon, että DDRNV voidaan kutsua yhteiseen konsultaatiotilaisuuteen Luuppi ry:n hankintojen hyödyntämiseksi.

Luuppi ry kutsuu DDRNV ry:n edustajat järjestöjen välisen YYA-sopimuksen 3 ja 5 artiklan mukaiseen konsultaatioon yhdistyksen toimistoon kertyneen ylimääräisen virvoikeiden määrän aiheuttaman akuutin tilanpuutteen johdosta. DDRNV on vastannut kutsuun myöntävästi joten järjestöjen välinen konsultaatiotilaisuus järjestetään. Tilaisuuteen ovat kutsuttuja tarkkailijoiksi kaikki Luuppi ry:n ja DDRNV ry:n jäsenet.

Tilaisuudessa myös uusitaan YYA-sopimus, jotta se ei vahingossakaan unohdu uusia. Illan aikana järjestetään konsultaation lisäksi keskustelupaneeli yhteiskunnan tärkeimpien johtajien välillä, yhteislaulua, ruokailua sekä puheita. Tapahtuma järjestetään kansalle ehkä tutumman termin ”sitsien” muodossa.

Tarkkailijoiden ja kongressiedustajien akkreditointimaksu on 11 eur. Akkreditointimaksu sisältää ruokatarjoilun sekä virvoketarjoilun. Ilmoittautuminen onnistuu alla olevasta verkkomaksulinkistä tai Luupin toimistolla. Paikkoja sitseille on tarjolla n. 70, joista osa menee DDRNV:n jäsenille. Tilaisuus järjestetään 16.11.2017 ja se alkaa klo 18:00. Tilaisuudesta ei ole soveliasta myöhästyä. Tilaisuuden jälkeen siirrymme keskustelemaan kapitalismista Jack the Roosteriin, jossa järjestetään samana iltana Opiskelijoiden Rokki-ilta.

Illan dresscodena toimii perinteiset Itä-Saksalaiset vaatetukset sekä Itä-Saksan liittolaisvaltioiden (Kuten Neuvostoliiton) tyyliset pukukokonaisuudet.

Mikäli tapahtuman idea ei ole vielä tuttu, voit tutustua siihen osoitteessa http://fi.wikipedia.org/wiki/Sitsit .

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Kolmiobileet
Insta
Vincit
Netum
Gofore
TEK
Loimu
Digia
Sofia Digital
Nitor
Knowit
Exove
Futurice
Eficode
Nokia
Solita
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste