AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Elokuvasitsit
PaikkaHatanpään soutupaviljonki, Hatanpäänkatu 6, 33900 Tampere
Aikato, 28.09.2017 klo 18:00 - to, 28.09.2017 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 11.09.2017 klo 12:00 - ke, 27.09.2017 klo 23:55, 10€

HUOM: Sitsipaikat on myyty loppuun, eli ilmoittautumista ei valitettavasti avata koko jäsenistölle.

We're going to make you an offer you can't refuse.

Tämän syksyn ensimmäisten sitsien pukuvaihtoehtojen määrä on erityisen laaja, sillä teemana on elokuvat! Saavu siis sitseille pukeutuneena teeman elokuvat mukaisesti! Sillä, miksi pukeudut, ei ole väliä: valitse siis asusi teemaksi hyvikset, pahikset, suosikkiohjaajasi tai vaikkapa jokin lavaste! Pukeutua ei ole tietenkään pakko, vaan paikalle voi saapua myös ilman mitään erikoisempaa vaatetusta. Paras asu kuitenkin palkitaan!

Lukuvuoden ensimmäiset sitsit järjestetään torstaina 28.9. ja ne on suunnattu erityisesti fukseille ja tuutoreille. Ilmoittautuminen avataan ensin vain fukseille ja tuutoreille, jolloin sitseille voi ilmoittautua vain toimistolla. Mikäli paikkoja on vielä jäljellä, avataan ilmoittautuminen kaikille viikkoa ennen sitsejä eli 21.9. klo 12.

Sitsien hinta on 10 euroa ja mukaan mahtuu 90 luuppilaista! Jatkoina tällä kertaa opiskelijoiden oma Rokki-ilta Jack the Roosterissa. Jatkoille voit osallistua vaikka et olisi saanut sitsipaikkaa!

Linkki Facebook-tapahtumaan

Mutta siis mitkä sitsit?
Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja etenkin lauletaan juomalauluja. Luupin sitseillä on perinteisesti pukeutumisteema, joka ei kuitenkaan ole pakollinen - tärkeintä on pitää hauskaa! Sitseillä vallitsevat omat sääntönsä, jotka toastit, eli sitsien laulunjohtajat ja seremoniamestarit, selittävät kyllä juhlan alussa. Myöhästyminen on rangaistavaa, joten ole paikalla ajoissa tai ilmoita myöhästymisestä hyvine syineen etukäteen!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Futurice
Nokia
Insta
TEK
Loimu
Exove
Vincit
Sofia Digital
Knowit
Nitor
Eficode
Kolmiobileet
Gofore
Netum
Digia
Solita
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste