AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kolmiot
PaikkaRavintolamaailma
Aikato, 27.04.2017 klo 22:00

WappuKolmiot!!!

Kolmiot tekevät pienen tauon jälkeen paluun entistä parempina ja suurempina! Torstaina 27.4. Staabi, Luuppi ja Indecs järjestävät uusitussa Ravintolamaailmassa WappuKolmiot, joista ei tunnelmaa eikä meininkiä puutu! Wappu on tunnetusti opiskelijan parasta aikaa ja nyt siitä kannattaakin ottaa kaikki ilo irti tulemalla viettämään loistava ilta ystävien kanssa entistä tunnelmallisempaan Ravintolamaailmaan!  Seuraavia Kolmioita juhlitaan vasta syyskuun alussa, joten näissä bileissä bailataan täysille koko kesän edestä!

Bileiden ikäraja on tuttuun tapaan K18. Ostamalla kolmen euron ennakkolipun varmistat paikkasi näissä suosituissa bileissä!! Ovelta ostettuna lippu maksaa 5 euroa. Narikkarahaa (3 euroa) kannattaa varata mukaan käteisenä, jotta vältytään turhilta jonoilta. Käteinen nopeuttaa toimintaa myös tiskillä! Opiskelijaystävälliset hinnat ovat perinteiseen tapaan voimassa koko yön! Muista myös paluukuljetukset Hervantaan klo 2.30 ja 3.30 hintaan 2 euroa! Bussit lähtevät Suvantokadulta tuttuun tapaan.

Muistathan myös kirjata nimesi ja yhteystietosi ennakkolipun taakse, niin voit voittaa huikean bilepaketin hotelliyöpymisineen!

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Solita
Loimu
Nokia
Digia
Vincit
Netum
Eficode
Kolmiobileet
TEK
Futurice
Knowit
Nitor
Sofia Digital
Exove
Gofore
Insta
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste