Luupin hallituslaiset ja toimarit 2014

Hallitus on valittu äänestämällä vuosikokouksessa ja virallisesti päätösvastuussa Luupin toiminnasta, toimarit ovat hallituksen asettamia puuhamiehiä- ja naisia.
Kysymykset:
 1. Hei! Kuka olet ja mitä teet?
 2. Miksi juuri sinun hommasi on hauskaa ja sinusta tärkeää?
 3. Kerro joku Luupissa opiskeltaviin aineisiin liittyvä sana, joka on sinusta seksikäs.

Tuomas Himmanen, Luupin puheenjohtaja

himsku

 1. Olen Tuomas Himmanen Porin seudulta ja toimin tämän vuoden Luuppi ry:n puheenjohtajana.
 2. Tietysti puheenjohtajan homma on hauskaa. Saa paljon vastuuta ja oppia elämään ja hoitaa tärkeitä asioita. Lisäksi pääsee tutustumaan todella moniin erilaisiin ihmisiin.
 3. Poisson-regressio. Kuulin tämän yleistettyjen lineaaristen mallien luennolla.

Kimmo Ronkainen, varapuheenjohtaja, koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava, liikuntavastaava.

kimmo r.

 1. Olen Kimmo Ronkainen. Lähtöisin Kuusamosta ja Oulun kautta kiertänyt lopulta Tampereelle. Tällä hetkellä toimin vara-puheenjohtajana, koulutus- ja sosiaalipolitiikan vastaavana sekä liikuntavastaavana.

 2. Vpj:nä tuen meidän PJ:tä ja muuta hallitusta tekemällä kaikkea pientä puuhastelua yksikön suuntaan. Tämän hetken projektina on saada meille lisää varastotilaa, sillä toimisto on taas täynnä tavaraa.
  Koulutus- ja sosiaalipolitiikassa tuon opiskeiljoiden ääntä kuuluviin opiskeluihimme liittyvissä tärkeissä asioissa. Vuorostaan liikunta on kivaa vastapainoa kaikelle muulle koulutyölle. Liikuntavastaavana pyrin luomaan mahdollisimman hyvät puitteet yhteiseen liikuntaan ja lisäksi meillä on kilpailullisempaankin toimintaa.

 3. FUNKtio

Suvi Pasanen, sihteeri ja kolmiovastaava

SuviP

 1. Hei vaan, olen Suvi. Luupin hallituksessa vastuualueeni on kirjoittaa kokouksissa jäätävällä sykkeellä muistiinpanoja sihteerin ominaisuudessa sekä Ida-Maijan ohella vastata Tampereen parhaiden opiskelijabileiden (lue: Kolmiobileiden) ideoinnista ja järjestämisestä.
 2. Sihteerin tehtävä on tärkeä, sillä pöytäkirjojen avulla Luupin jäsenistö voi pysyä kartalla siitä, mitä hallitus oikein puuhailee. Kun ei kukaan kuitenkaan koskaan jaksa vaivautua itse kokoukseen istumaan… Parasta kolmiovastaavana toimimisessa on päästä aidosti vaikuttamaan Tampereen opiskelijabiletarjontaan. Ja tietenkin se, ettei bileissä koskaan joudu olemaan kuivin suin. :)
 3. Fuksivuotenani eräs luennoitsija aika osuvasti totesi, että matemaatikot pyrkivät laiskuuteen. En siis jaksa keksiä tähän mitään. Tai no yritin kyllä, mutta matematiikka on oikeasti aika epäseksikästä.

Kaj Torkulla, www- ja it-vastaava (vas.)
Mikko Paukkonen,  www- ja it-vastaava ja rahastonhoitaja
Markus Salmijärvi, www-, it- ja tiedotusvastaava

_MG_3552

Kaj T.

1. Olen Kaj, tietojenkäsittelyn ihmeelliseen maailmaan päätynyt fysiikan alan ihminen. Luupissa vastaan toimiston tietotekniikasta sekä yhdistyksen verkkopalveluista.
2. Toimivat tietojärjestelmät ovat edellytys Luupin tehokkaalle toiminnalle.
3. Differentiaaliyhtälö

Mikko P.

 1. Olen Mikko Paukkonen, 3. vuoden tietojenkäsittelyopin opiskelija, joka on viettänyt suuren osan pienestä iästään tietotekniikan parissa. Olen päätynyt Tampereelle Ylä-Savosta, minkä saattaa huomata välillä lipsahtavista murteellisuuksista. Luupissa toimin rahastonhoitajana ja www- ja it-tiimin jäsenenä.

 2. Rahastonhoitajan tehtävään kuuluu kirjanpito sekä talousarvion toteutumisen seuraaminen ja muun hallituksen muistuttaminen raha-asioista. Tilinpidon hauskuudesta en niin tiedä, mutta minua motivoi se, että rahastonhoitajana kuin myös Luupin it-asioiden parissa tekemäni työ on ainakin jollain tasolla tärkeää.

 3. Kiinnostukseni kohteet ovat välillä melko vaihtelevia. Tällä hetkellä kiinnostaa BDD, eli Behavior Driven Design ohjelmistotuotannon menetelmänä. Luin siitä ensimmäisen kerran varmaan jostakin testausaiheisesta blogikirjoituksesta.

Cihan Bebek (vas.) ja Juhani Lehtinen, tapahtumavastaavavat

CihanJaJuhani

Cihan B.

 1. Moi, oon Keksike, ja järkkään ryyppäjäisiä.
 2. Ryyppäjäisten järjestäminen on hauskaa koska sitten ku meil on ryyppäjäisiä niin mäkin pääsen ryyppäämään. Ryyppäjäisten järjestäminen on hallituksen tärkein funktio, sillä luuppilaiset pitävät ryyppäämisestä.
 3. Sana: tieto Kone. Kuulin sanan fuksi-kurssilla ”lause kielinen Ohjelmointi”.

Juhani L.

 1. Olen Juhani Lehtinen, Tapahtuma/Ympäristövastaava. Tykkään lorvata toimistolla kun minulla olisi muuta tekemistä.
 2. Jos ei olisi tapahtumia ei olisi myöskään hauskaa. [uhkaus] Ja jos kukaan ei moderoisi GAIA-listaa ne kaikki viestit laitettaisiin läpi ja sitten kellään ei ainakaan olisi hauskaa. [/uhkaus]
 3. Lerppu. Kiitos ala-aste, never forget.

Suvi Runonen, tapahtumavastaava

_MG_3594

1. Suvi Runonen, kolmannen vuoden matematiikan opiskelija. Järjestän tapahtumia luuppilaisille muun tapahtumatiimin kanssa.
2. Erilaisten tapahtumien järjestäminen on hauskaa, sekä varsinkin tapahtumiin osallistuminen. Mielestäni tapahtumien järjestäminen on tärkeää, koska erilaiset tapahtumat ovat olennainen osa Luupin toimintaa.
3. Tähän en osaa vastata. Ei tule mieleen sellaista sanaa, joka olisi muita seksikkäämpi.

Jarmo Multanen, ulkosuhde- ja tapahtumavastaava

IMG_3242 (2)

 1. Nimeni on Jarmo Multanen ja olen 20-vuotias tietojenkäsittelytieteiden opiskelija. Toimin Luuppi ry:n hallituksessa toimihenkilönä. Olen ulkosuhdevastaava sekä yksi neljästä tapahtumavastaavasta.

 2. Ulkosuhdevastaavana pidän yhteyttä muihin ainejärjestöihin, jotka ovat kanssamme tekemisissä. Homma on tärkeää ja hauskaa juuri yhteydenpidon takia. Tapahtumatiimi taas vastaa Luupissa pidettävistä tapahtumista, jotka ovat erittäin tärkeitä jäsenien verkostoitumisen ja hyvinvoinnin kannalta.

 3. Ensimmäinen joka tulee mieleen on pseudorandom generator, koska pseudo-alkuiset sanat ovat hienoja. Termin kuulin Courseran Cryptography I- kurssilla.

Olli Anetjärvi ja Joni Laurila (ei kuvassa), yritysvastaavat

_MG_3572

Olli A.

 1. Olen Olli Anetjärvi ja toimin toisena yritysvastaavana, sekä alumnivastaavana.
 2. Uusien yrityskontaktien hankkiminen on samalla haastavaa, että mielenkiintoista. Se tekee hommasta hauskaa. Yritykset jotka ovat yhteistyökumppaneina haluavat osaavia Luuppilaisia töihin, eli voidaan samalla mahdollistaa työpaikkamahdollisuuksia jäsenistöllemme.
 3. ”Medoti. -Jorma Laurikkala (Lausekielinen ohjelmointi -kurssi)”

Joni L.

 1. Olen Joni Laurila ja toimin Luupin yritysvastaavana. Myös kirjoitan lähes jokaiseen viestiini tarpeeksi monta kirjoitusvirhettä. Kai mää ihan mukava olen myös. Ainiin hajotkaa olen Porist!
 2. Koska pääsen tapaamaan uusia ihmisiä ja tutustumaan ICT alan yrityksiin. Tärkeää tämä on siksi että rahaa pitää saada.
 3. QUAD-TREE, kuulin sanan toimistolla.

Hanna-Maija Kärkelä, tutorvastaava, TiTOL-yhdyshenkilö, TEK-yhdyshenkilö

maijaa

 1. Moi oon Maijaa. Luupissa hoidan tutorvastaavan  hommia, joiden lisäksi olen Titol & TEK – yhteyshenkilö.
 2. Tehtäväni on hauska koska pääsen olemaaan hyödyllinen ja pääsen tutustumaan yhteen tutkimukseen.
 3. Spoilsport. Se on epäreilua pelaajaa kuvaava sana, liittyy tosin pelitutkimukseen.

Ida-Maija Yli-Kesäniemi, kolmiovastaava

ida-maija_yli-kesaniemi

 1. Olen Ida-Maija Yli-Kesäniemi ja Luupin hallituksessa hoidan kolmiovastaavan hommia yhdessä Suvin kanssa. Muutoin (sen mitä hallitushommilta ja vapaa-ajan vietolta ehdin) yritän opiskella matikkaa.
 2. No mikäs sen mukavampaa, kuin olla järjestämässä maailman parhaita ja ehdottomasti aitoja ja alkuperäisiä Kolmiobileitä. Kolmiobileitä on järjestetty jo pitkään ja niiden suosio on ollut noususuuntainen. Onkin tärkeää olla varmistamassa, että perinne jatkuu ja Kolmiot saavat jatkossakin opiskelijat liikkeelle.
 3. Nyt ei äkkiseltään tule yhtään seksikästä matikan sanaa mieleen, kirosanoiksi kelpaavia sen sijaan olisi paljon.

Tuomas Tauriala, logistiikka, vuosijuhlavastaava, Pitky-yhdyshenkilö

Tuomas_Tauriala_hallituses

 1.  Tuomas, 30 v, logistiikkamestari. Tehtäviini kuuluu asioiden siirtely paikasta A paikkaan B. Asiat voivat olla tavaroita tai ihmisiä. Apuvälineinä henkilöauto, bussi ja joskus paku. Näidenn ohella sivutoimiset senior advisor -toiminnot.
 2. Saa soitella mukaville linja-autosetille ja järjestellä logistiikat. Ja kyllä vanhan sedän neuvojakin aina silloin tällöin tarvitaan.
 3. Päivän kuuma sana on tietenkin big data.

Kaisa Tuisku, kv-vastaava

_MG_3583_1

 1. Hei, olen Kaisa ja vastaan tänä vuonna Luupin kansainvälisistä asioista. Käytännössä tämä tarkoittaa tuutoroinnin järjestämistä kansainvälisille opiskelijoille ja satunnaista sähköpostien välittämistä Luupin sähköpostilistoille.
 2. Kv-vastaavan hommassa on mukavaa, että asioiden hoitamiseen saa aika vapaat kädet, kunhan kaikki välttämätön vain tulee tehdyksi. Tehtävä on tärkeä hoitaa hyvin, että vaihtarit eivät olisi aivan hukassa!
 3. Sanat eivät ole seksikkäitä.