Pelitä yötä myöten – Lanit 21.2. – 23.2.

Nekalassa pidettiin ääntä ja paukuteltiin CoD:ia vuotuisilla laneilla.

Nekalassa pidettiin ääntä ja paukuteltiin CoD:ia vuotuisilla laneilla.

Luupin perinteikäs LAN-tapahtuma järjestettiin jälleen helmikuun lopussa. Tällä kertaa paikalla oli parikymmentä innokasta tietokonepelaajaa ja paikkana toimi HD-Groupin toimitila Nekalassa. Tila oli aiempiin vuosiin verrattuna asteen verran pienempi, mutta se ei menoa tuntunut haittaavan.

Aiempien kertojen tapaan tärkeimmäksi ja äänekkäimmäksi peliksi muodostui Call of Duty 4: Modern Warfare, joka on jo muutaman vuoden ajat todettu erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Pyssyt paukkuivat ja noobituubit lentelivät perjantai-illasta pitkälle lauantai-aamuun. CoD:n lisäksi pelattiin myös strategiapelejä, joita tällä kertaa pääsivät edustamaan Red Alert -remake OpenRA sekä uutena yllättäjänä Civilizations V. Jälkimmäisen pelin kohdalla tosin yhtäkään ottelua ei saatu päätökseen vaan tekniset ongelmat saivat pelaajista niskaotteen.

Pelit jatkuivat läpi lauantain aina sunnuntai-aamuun saakka, jolloin oli aika kerätä kamppeet ja painua kotiin nukkumaan. Paikka tyhjenikin melko tehokkaasti ja lanipartio pääsi hyvissä ajoin siistimään paikkoja. Sunnuntai-aamuna saatiin myös käyntiin keskustelua lanien mahdollisesta tulevaisuudesta ja siitä mihin suuntaan tapahtumaa tulisi kehittää. Syksyllä saattaakin siis olla kyseessä jo aivan eri kokoluokan tapahtuma. Kiitoksia kaikille paikalle olleille, jatketaan taas syksyllä siitä mihin jäätiin!

Jere Myyryläinen

Huom! Jos haluat osallistua lanien kehittämiskeskusteluun tai sinulla on ideoita tapahtuman viihtyvyyden tai järjestelyjen parantamiseksi, ole yhteydessä hallitukseen. Varsinkin viimeisimpien tai aiempien lanien kävijöiltä olisi kiva saada palautetta ja ideoita tapahtuman kehittämiseen.