Tähtiluuppilainen: Hanna Rantamaa

Mikä ihmeen Tähtiluuppilainen?

Tähtiluuppilainen on juttusarja, jossa tutustutaan tarkemmin yhteen luuppilaiseen kerrallaan. Juttusarja on ilmestynyt tiettävästi ainakin vuodesta 2010, ja homma toimii siten, että esiteltävällä tähtiluuppilaisella on paitsi velvollisuus kertoa itsestään, myös valta päästä haastamaan seuraava haastateltava. Myös kysymykset koostuvat edellisten tähtiluuppilaisten valinnoista siten, että tähtiluuppilainen saa keksiä kaksi uutta kysymystä, jolloin kaksi ensimmäistä kysymystä putoavat pois ja kysymykset vaihtuvat koko ajan. Pysy kuulolla – koskaan ei voi tietää, kuka haastetaan seuraavaksi!

 

Hanna Rantamaa

 

Kuka olet?

 

Olen Hanna Rantamaa. Opiskelen tietojenkäsittelytieteitä nyt neljättä vuotta ja olen HTI-maisteriohjelmassa. Se tuntui minulle omalta, joten valitsin sen.

 

Jos saisit kutsua synttäreillesi yhden julkisuuden henkilön, kenet kutsuisit?

 

Kutsuisin jonkun hauskan tyypin huvittamaan juhlaa. Haluaisin paikalle ehdottomasti Jukka Rasilan, hän on suomalainen koomikko josta pidän ja hän toisi hauskuutta juhlaan.

 

Kerro jotain, mitä suurin osa ihmisistä ei vielä tiedä sinusta.

 

Uskaltauduin pari vuotta sitten Turkuun opiskelijabileisiin. Oli Pikku G:n paluukeikka ja se oli ihan supersiistiä.

 

Mikä Luupin tapahtuma on kaikkein ikimuistoisin ja miksi?

 

Ehdottomasti vuosijuhlat. Niin siistiä, että oltiin järjestetty iso tapahtuma, johon sai itsekin laittautua ja valita mekon. En ole ikinä aiemmin ollut iltapukujuhlassa, joten oli todella kivaa kokea sellainen.

 

Mikä on oma elämänviisautesi?

 

Kaiken kiireen keskellä pitää muistaa ottaa rennosti ja pitää vapaapäiviä, chillata. 

 

Minkä taruolennon haluaisit kohdata ja miksi?

 

Haluaisin kohdata yksisarvisen. Mun lapsuudenkaveriporukan maskotti on yksisarvinen ja se on myös meidän WhatsApp-ryhmän nimi. Se olisi hieno kohtaaminen sitten.

 

Jos sun mukaan nimettäisiin juoma, mitä siihen tulisi ja miten se valmistettaisiin?

 

Salmiakkia ja vadelmaa siten, että molemmat maistuisivat ja lopputulos maistuisi hyvältä. Mun mielestä on tylsää, että baareissa juomat ovat muovimukeissa, mun juomalle pitäisi olla joku hieno lasi, vähän sellaista erityistä.

 

Mikä on intohimosi?

 

Mun intohimo on ehdottomasti streetdance, olen harrastanut sitä kymmenen vuotta mutta se edelleen vie mukanaan ja siinä on aina opittavaa. Se on mun juttu.

 

Mikä on noloin asia, jonka olet tehnyt luuppiurasi aikana?

 

Tää on vaikea. En ole mikään villi bilettäjä, joten aika rauhallisesti on biletysrintama mennyt. Joskus keitin kahvia toimistolla ja loppujen lopuksi kahvit olivat lattialla. Kahvinkeitto oli hieman epäonnistunut ja siitä tuli pienet kuumotukset. Ei ehkä niitä parhaimpia hetkiä.

 

Kenet haluat haastaa seuraavaksi tähtiluuppilaiseksi? 

 

Haluan haastaa Joonas Toimelan. Kerran toimistolle tullessani kysyin, osaako kukaan auttaa minua näissä koulujutuissa – hän auttoi ja sain homman valmiiksi.  Mun mielestä tämä kertoo hyvin Luupin ilmapiiristä, ja siksi hän olisi hyvä tähtiluuppilainen.

 

Teksti: Mikael Timonen