Vuosijuhlaviikko on jo kulman takana – katso aikataulu ja vujukoordinaattorin vinkit!

Vuosijuhlaviikko on jo ensi viikolla, ja Luupilla ja luuppilaisilla todella on aihetta juhlaan. Mitä parhainta ja ikimuistoisinta viikkoa johdattaa eteenpäin tapahtumien aikataulu. LuuppiSanomat esittelee nyt tiivistetysti, mitä tapahtuu, missä tapahtuu ja milloin tapahtuu. Kannattaa muistaa tarkkailla myös Luupin tapahtumakalenteria, vuosijuhlien verkkosivuja ja sosiaalista mediaa.

Vuosijuhlaseminaari

Missä? Tampereen yliopiston Juhlasali (Päätalo)

Milloin? Maanantaina 18.2. 12:00-16:30

Facebook-tapahtuma

Tapahtuma Luupin kotisivuilla

Seminaarissa Luupin yhteistyöyrityksien edustajat luennoivat IT-maailman ajankohtaisista aiheista. Seminaari on kaikille avoin ja paikalla puhuvat Goforen, Futuricen, Etteplan MOREn, Symbion ja Cybercomin edustajat, joten paikalle todella kannattaa saapua!

12:00 Seminaari alkaa
12:05 – 13:05 Gofore: Netin varjopuoli. / Tapio Vuorinen ja Akseli Piilola.
13:10 – 14:10 Futurice: Kuinka tehdä elääkseen sitä mitä haluaa, kun kaikki on mahdollista? / Antti Pitkänen.
14:15 – 15:15 Etteplan MORE: Kokemuksien suunnittelu digitaalisen murroksen reunalle. / Elice Pynninen.
15:20 – 15:50 Symbio: Tekoäly ja Vision AI. / Ville Kankainen.
15:55 – 16:25 Cybercom: Aurora A.I- julkissektorin hyppy kohti proaktiivista yhteiskuntaa tekoälyn avustamana. / Antti Hahto
16:30-17:00 Digia: Tietoturvallinen ketterä ohjelmistokehitys / Henri Laine
17:00 Seminaari päättyy.

 

Vuosijuhlasitsit

Missä? Hatanpään soutupaviljonki (Hatanpäänkatu 6)

Milloin? Tiistaina 19.2. 18:00-22:00

Facebook-tapahtuma

Tapahtuma Luupin kotisivuilla

Pyöreiden vuosien kunniaksi tulee myös sitsata, joten tiistai-iltana sitseillä on luvassa hyvää ruokaa, juomaa, laulua ja seuraa. Sitsien teemana toimii not smart but not casual, eli puetaan haalarit jalkaan ja muuten pukeudutaan juhlavasti. Esimerkiksi miesoletetut voivat laittaa haalareiden kanssa puvuntakin ja naisoletetut juhlapaidan, jakun tai pikkumustan.

Sitsien paikat on varattu loppuun.

 

Tanssikurssi

Missä? Tanssikoulu Tanssis (Pyhäjärvenkatu 5, Klingendahl-kiinteistön 1. kerros)

Milloin? Keskiviikkona 20.2. 16:30-18:00

Facebook-tapahtuma

Tapahtuma Luupin kotisivuilla

Pääjuhla päättyy tanssiin, mutta ovatko tanssitaitosi ruosteessa? Ei hätää, sillä muistinvirkistystä ja harjoitusta saa vujuviikon tanssikurssilla!

Tanssikurssin paikat on varattu loppuun.

 

Jungle Kolmiot

Missä? Ranta & Poro, Koskikeskuksen Ravintolamaailma

Milloin? Torstaina 21.2. 22:00-5:00

Facebook-tapahtuma

Kolmioilla pääset laittamaan jalalla koreasti ja virittäytymään juhlatunnelmaan. Näillä Jungle Kolmioilla ”viidakon lait korvaavat yhteiskunnan raskaat raamit”.

EDIT 17.2. Ennakkoliput on meiltä loppuunmyyty.  Lippuja tietenkin saa myös ovelta.

Kolmioiden etkosauna järjestetään H. Liljeroosin saunalla Kehräsaaressa kello 17 alkaen. Etkosauna Luupin kotisivuilla

 

Cocktailtilaisuus vain kutsuvieraille

Milloin? Lauantaina 23.2. 15:30

Ennen vuosijuhlia järjestetään cocktailtilaisuus, jonka aikana kutsuvieraiden on mahdollisuus muistaa 50-vuotiasta Luuppia.

 

LUUPIN 50-VUOTISVUOSIJUHLAT

Missä? Paja Kongressi (Ratapihankatu 43, Sokos Hotel Tornin juurella)

Milloin? Lauantaina 23.2. 18:00- (Paja Kongressi aukeaa 17:00)

Facebook-tapahtuma

Tapahtuma Luupin kotisivuilla

Vuosijuhlaviikon kohokohta on arvokas iltajuhla, joka järjestetään Sokos Hotel Tornin juurella Paja Kongressissa. Ovet aukeavat viideltä ja juhlat alkavat kuudelta – ole ehdottomasti ajoissa paikalla! Tutustu juhlan etikettiin tarkemmin täältä.

Iltajuhlassa on luvassa puheita, lauluja, kolmen ruokalajin illallinen, esiintymisiä, maljojen kilistelyä ja tanssia. Tarkan aikataulutetun ohjelman löydät Luuppi50-sivuilta täältä.

Bussikuljetukset jatkoille alkavat 23:00 ja kuljetukset jatkojen jatkoille alkavat 3:00.

 

Sillis

Missä? 20-50 km päässä Tampereen keskustasta

Milloin? Kuljetukset lähtevät Tampere-talolta 12:00

Vuosijuhlaviikon päättää rennompi silliaamiainen eli kavereiden kesken sillis. Monet kutsuvat sitä myös pääpäiväksi. Silliksen pukukoodina toimii haalarit. Kuljetukset lähtevät puoleltapäivin Tampere-talolta kohti sillistä ja paluukuljetus alkaa seitsemältä, jonka jälkeen on myös silliksen jatkot.

Silliksellä on open bar (varaa kuitenkin pieniä seteleitä kuohuvaa varten) ja runsaasti ruokaa (perusaamiaisen lisäksi esimerkikisi pizzaa, siipiä ja lettuja). Ohjelmaan kuuluvat myös leikkimieliset kisat, DJ, useampi bändi, pihapelejä (mm. kyykkää), viinavartti™ sekä tietenkin ajanviettoa luuppilaisten kanssa! Sillispaikalta löytyy myös sauna ja paljuja, joten nappaa pyyhe ja uimapuku matkaan mukaan!

 

Vuosijuhlakoordinaattori Tuomas Himmanen antoi vinkkejä pääjuhlassa ja silliksellä toimimiseen – ota näistä koppi!

 

Vinkit pääjuhlaan

– Pääjuhla ja sen jatkot on oiva tilaisuus tutustua vanhempiin ja nuorempiin luuppilaisiin sekä kutsuvieraisiin! Älä siis pönötä ihan koko iltaa vain tuttujen kanssa, vaan käytä edes 15 minuuttia tutustuaksesi uusiin tuttavuuksiin.

– Kaipaako asusi koristusta? Hanki juhlanauha!

– Kannattaa tutustua etikettiin hyvissä ajoin. Vuosijuhlat eivät ole sitsit, vaikka niillä lauletaankin. Puheita ja esityksiä kannattaa kuunnella, asukokonaisuuteen panostaa, käydä vessassa ja tupakalla vain taukojen aikana, mutta ei silti saa unohtaa hauskanpitoa!

– Jatkoilla pönötysvaiheen voi unohtaa ja laittaa krakan otsalle! Hyviin kenkiin kannattaa panostaa, sillä illan pääesiintyjä saa jokaisen tanssijalan varmasti korealle.

– Jatkojen jatkoja ei saa tietenkään unohtaa, mutta älä juhli niin rankasti, ettet pääse sillikselle.

 

Vinkit sillikselle

– Oikea asustus on silliksen a ja ö. Sopivia sillisasusteita on tietenkin haalarit, Pokémon-pyjamat, nallekarhuasut, erilaiset pelipaidat ynnä muut. Frakin tai puvun kanssa ei ehkä kannata tulla ja farkut ovat tylsiä!

– Jätä ne omat juomat kotiin, sillä silliksellä on OPEN BAR! Talo tarjoaa monenlaista virvoketta sekä kolme kappaletta Viinavarttia™. Ota kuitenkin pieniä seteleitä mukaan, sillä huhu kertoo, että niillä saa kuohuvaa! Lisäksi silliksellä on valtava määrä paljon erilaista ruokaa, joka varmasti poistaa eilisen olon.

– Mikäli sillismättö ei poista pahaa oloa, niin suuntaa paljuun! On tieteellisesti todistettu, että krapula poistuu sillä sekunnilla, kun pääset paljun lämpimään veteen. Krapula saattaa kuitenkin palata paljusta noustessa, joten korjaussarjaa kannattaa ottaa ennen paljusta nousua.

– Lähde ennakkoluulottomasti kaikkeen silliksellä mukaan. Luvassa on kisoja, kyykkää, saunomista, mahdollisesti karaoke, pomppulinna sekä kaikkea muuta tekemistä koko silliksen ajaksi!

– Sillis on Luupin ja luuppilaisten pääpäivä, joten ole oma itsesi, tanssi, laula, juhli ja vietä mahtava sillis koko sydämesi kyllyydestä!