Juhlavuoden päätoimittajan tervehdys

”Mä oon siis… päätoimittaja?!”

 

Joululomalta palaaminen meni itselläni tänä keväänä melkoisella rytinällä; opiskelut alkoivat maanantaina ja Luupin toimarihaku päättyi tiistaina, jona uudet toimarit myös valittiin. Juupas-eipäs-ehkäsittenkin-harkinnan jälkeen tämä fuksi päätyi lähettämään toimarihakemuksensa iltaa ennen haun sulkeutumista (#rakkaudestaluuppiin). Vain vuorokautta myöhemmin olinkin jo valittu sekä yhdeksi uusista tiedotusvastaavista että LuuppiSanomien päätoimittajaksi. Olen molemmista toimista erittäin innoissani ja etenkin päätoimittajan valtikkaa aion kantaa kunnialla.

 

Luuppilaisille ja kaikille yliopistolaisille tämä on mieleenpainuva vuosi, sillä vanha yliopisto on lakannut olemasta ja uusi korkeakouluyhteisö aloittanut toimintansa. Rakas Luuppimme myös täyttää pyöreät viisikymmentä vuotta, joten juhlalle on todella aihetta! Tavoitteena on tehdä juhlavuodesta mieleenpainuva myös LuuppiSanomien osalta ja kertoa tapahtumista laajasti.

 

Kunnioitan sanomien perinteitä ja jatkan esimerkiksi Tähtiluuppilaisen julkaisemista. Uusia ideoitakin minulla on runsaasti. En kuitenkaan tee LuuppiSanomia yksin. LuuppiSanomat on meidän kaikkien lehtemme ja yhteinen kanavamme. Jokaisella ajatuksella, idealla ja mielipiteellä on merkitystä – tulen käymään kaikki ehdotukset läpi ja toteutan parhaat. Jos sinulla siis on aihe, idea tai vaikka valmis tekstikin sanomiin, ota minuun yhteyttä sähköpostitse tai nykäise hihasta käytävällä.

 

Taipuuko teksti ja palaako kipinä kirjoittamiseen? Ota myös yhteyttä, jos olisit kiinnostunut osallistumaan LuuppiSanomien toimitukseen.

 

Iloisin terveisin

 

Mikael Timonen

päätoimittaja

paatoimittaja@luuppi.fi