Terveiset päätoimittajalta!

 

#luuppirakkaus

Näin tässä ei pitänyt käydä. Kun keskustelut vuoden 2018 toiminnasta aloitettiin syksyllä, päätin vakaasti, että osaltani tämä oli nyt tässä. Toimin viime vuoden Luupin hallituksen sihteerinä ja vaikka sihteerillä ei varmasti ole hoidettavanaan suurin työmaa, toisinaan aikatauluttaminen ja hommien kasaantuminen aiheuttivat paineita. Tänä vuonna ajattelin keskittyä vain opiskeluun ja olla hakematta mukaan Luupin hallitukseen tai toimihenkilöksi. MUTTA. Tässä sitä taas ollaan, tällä kertaa pestillä päätoimittaja. Mieleen palaa väkisinkin viime vuoden puheenjohtajan, Ida-Maija Yli-Kesäniemen, pikkujouluissa pitämä puhe. Järki ehkä sanoo, että tämä oli tässä, mutta sydän ei.

 

#newyearnewluuppisanomat

Mitä sitten odottaa tältä vuodelta? Luupin toimintakertomuksen mukaan vuonna 2018 LuuppiSanomissa ”kehitetään journalistista linjaa päätoimittajan visioiden mukaisesti”. Ensitöikseni ajattelin herättää henkiin ainakin henkilökohtaisesti kaipaamani Tähtiluuppilainen-sarjan. Toisena päämääränäni on uudistaa sanomien ulkoasu, joka kieltämättä kaipaa päivitystä. Mitä todennäköisimmin luvassa on myös juttuja ainakin liittyen yrityksiin, tapahtumiin, kandi-/graduprojekteihin sekä T3:n vaiheisiin.

Entä mitä sinä toivoisit LuuppiSanomilta tänä vuonna? Oli mielessäsi sitten juttuidea tai jo valmis teksti, ota rohkeasti yhteyttä paatoimittaja@luuppi.fi. Lupaan, että kaikki ideat kuunnellaan ja parhaat toteutetaan! Otathan yhteyttä myös, jos olet kiinnostunut osallistumaan LuuppiSanomien toimitukseen.

 

kuva päätoimittajasta

 

Innokkain terveisin,

Heidi Martikainen
päätoimittaja