Puheenjohtajan kiitos vuodesta 2016

Koska kaikki eivät mahdu pikkujouluille, tässä pätkä eilisestä puheestani, joka kertaa lyhyesti kulunutta vuotta.         Huh, kun vuosi meni nopeasti!

Hyvät luuppilaiset, arvon juhlavieraat.

On ollut ilo toimia rakkaan ainejärjestön puheenjohtajana kuluvan vuoden.

Ainejärjestötoimintaa vois verrata Mariokartin pelaamiseen. Ja hallituskautta vois verrata yhteen kierrokseen radalla, mutta siten, että rata vaihtuu vähän väliä kierroksen aikana. Välillä rata tuntuu loputtomalta Rainbow Roadilta, kun #gateja tulee eteen ja kavereita tippuu matkasta. Mutta onneksi välillä mennään leppoisasti Luigi Circuit:ia pitkin, kun nauretaan yhdessä toimistolla tai kokouksissa edellisen viikon kommelluksille.

Tosin tällä logiikalla Luupille on kertynyt kierroksia jo 47 kappaletta… Mutta tässä toiminnassa ei olekaan ideana päästä maaliin ja hajaantua eri teille vaan jatkaa matkaa yhdessä. Esimerkiksi Luuppi toimii jatkossakin HTI-maisteriohjelman opiskelijoiden ainejärjestönä, vaikka se sijoittuukin ensi vuoden alusta alkaen eri tiedekuntaan.

Mitä tämän vuoden kierrokselle on mahtunut mukaan?

Keväällä tehtiin kannanotto Tampere3-prosessiin ja järjestettiin ensimmäistä kertaa jäsenkysely, jolla kartoitettiin, mitä mieltä te, meidän jäsenet, ootte Luupin toiminnasta. Syksyllä saatiin vihdoin valmiiksi pitkän prosessin läpikäynyt Luupin ensimmäinen laulukirja ja saatiin ainejärjestöllemme myös oma juhlanauha. Vuoden aikana webaakin on uudistettu tapahtumien ja kirjanpidon osalta ja Kolmioissa rikottiin pariin kertaan kävijäennätykset. Hallituksen kokouksissa on syksyn aikana käynyt jäsenistöä todella mukavasti, vain pari kokousta ollaan pidetty keskenämme. Hienoa aktiivisuutta etenkin fukseilta! Toivottavasti aktiivisuus on johtunut hallitustoiminnan avoimuudesta, johon on panostettu.

Kaikki edellä mainitut ja ainejärjestötoiminta ylipäänsä olis ollut turhaa ja mahdotonta toteuttaa ilman teitä. Ilman luuppilaisia ja ilman meidän loistavia yhteistyökumppaneita, Informaatiotieteiden yksikköä unohtamatta. Joten kiitos tästä vuodesta. Kiitos tietenkin myös Hallitus ja toimarit 2016, eli mun tiimille! Huikeeta duunia me tehtiin.

Vuodenvaihteessa on taas aika vaihtaa osa pelaajista uudelle kierrokselle. Muutama sana etenkin teille, joilla alkaa ensimmäinen hallituskausi Luupissa: Olkaa rohkeasti aktiivisia, kysykää ja kyseenalaistakaa. Olkaa rehellisiä, antakaa palautetta kasvotusten.

Seuraava pj, Ida: Ole läsnä, niin hallituksellesi, toimareille kuin jäsenistöllekin. Onnea ja menestystä ensi vuoteen!

Kiitos! <3