Kissanpäiviä Murun kanssa

Nöpö: tässä mun kuulumisia :)

-Muru

 

 

Moi!muoksmuru3
Oon Muru, tällainen tavallinen nk. maatiaiskissa, Jenna kuitenkin epäilee että mussa on jotain rotukissaa myös, sillä olen löytökissa. Muutin Jennan luo sattumalta, kun löydyin ison autotien varrelta siskoni ja kahden veljeni kanssa. Kuten Nöpöllä, mullakin on oma ”häkki” eli kantokoppa, johon tykkään mennä turvaan jos esim. ukkostaa. Kuitenkin maailman paras paikka on Jennan sukkalaatikko, joka on piilossa vaatekaapin oven takana, liian usein jään vahingossa kaappiin jumiin esim. Jennan työpäivän ajaksi kun sujahdan laatikkoon niin huomaamatta.

 

 

muoksmuru10

 

Aamulla aina ensimmäisenä mulla on aina kauhea nälkä: usein jo 4-6 aikoihin, joten on pakko herättää Jenna, ettei nälkäkuolema tuu vahingossa. Tämä aika tietty riippuu Jennan työvuoroista, jos se menee aamuun töihin niin totta kai mä herätän sen tarpeeksi ajoissa, että se ei vaan unohda mun ruokkimista ja veden vaihtoa.

 

muoksmuru

 

Päivisin usein nukun, jotta jaksan olla virkeä sitten illalla kun Jenna tulee kotiin, joskus se jopa tuo vieraita mukanaan ja se on hurjan kivaa. Usein vähän mietin että onko ihmiset tutustumisen arvoisia, mutta en ole vielä nähnyt ketään josta en loppupeleissä olisi tykännyt. Etenkin lapset on vähän arveluttavia. Joskus joudun olemaan valokuvamallina, enkä siksi saa päivällä nukkua rauhassa, silloin usein kyllä näytän että ärsyttää. Olen saattanut joskus raapaista pahastikin, mutta se on kyllä ihan oma syy kun ei osata kuunnella mitä yritän sanoa.

muoksmuru11

 

 

Nyt on jo elokuu ja kohta Jennalla alkaa taas koulu, olenkin siis päässyt tosi usein ulos, melkein joka päivä edes vähäksi aikaa: Jes!!

Ulkoilu on mun mielestä super kivaa ja tänä kesänä ollaan lenkkeiltykin paljon. Tykkään erityisesti juosta ja syödä ruohoa kun käydään ulkona, myös linnut on aika kivoja.

 

 

muoksmuru5

Päivisin mulla on yleensä aika tylsää ja siksi katselenkin usein ikkunasta pihalle, sain juuri 6-vuotis synttäreitteni kunniaksi uuden raapimislaudan: se on hieno eikös!?

Erityisesti tykkään kieppua raapimislautani päällä kuvan osoittamalla tavalla.

 

 

 

muoksmuru12Koska niin moni luuppilainen pitää kissoista: tässä on kuva musta kun olin vasta muuttanut Jennan luo, myönnän olleeni kovin söpö.

 

 

 

 

 

Iltaisin aina haluaisin kovasti ulos muoksmuru2(taas.. ), mutta hyvänä vaihtoehtona voin myös nukkua Jennan vieressä, kesällä on niin kuuma etten viihdy sylissä kovin hyvin tuuhean turkkini takia. Talvella olenkin oikea sylikissa, varsinkin kun Jenna yrittää koodata tai kutoa tai jotain muuta tärkeää, kuten laittaa ruokaa tai nukkua. Tykkään läppärin tuottamasta lämmöstä, mutta se vanha läppäri oli kyl kivempi kun se hurisi enemmän!

muoksmuru10

 

Tässä vähän mun kuulumisia, onneksi yksikään päivä ei ole samanlainen.. mitähän muut luuppilaisten lemmikit ovat tehneet kesällä?