AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Ajankohtaista
Käyntiosoite
Pii-Klubi
Yliopistonkatu 58b
33100 Tampere
Sijainti
Office hours
Maanantai-Torstai
klo 12.00-15.00
Ylläpito
Pikalinkit
Yliopiston pääsivu
Tampereen ylioppilaskunta
Sisu
WWW-sähköposti
Ruokalistat
Anna palautetta
uutinen Tietojenkäsittelytieteiden mentorit haussa

Hei sinä, joka ole kiinnostunut auttamaan uusia opiskelijoita tietojenkäsittelyn kiehtovaan maailmaan!

Oletko juuri sinä se jolla on taito sekä halu auttaa nämä innokkaat ohjelmoijan siemenet versoamaan ulos kuorestaan matkalle kohti tietojenkäsittelyn taivasta?

Luuppi ry järjestää yhdessä tietojenkäsittelytieteiden laitoksen kanssa ensi lukuvuodelle mentorointia. Ideana on että mentorointi tapaamiset olisivat sännöllisiä viikottain toistuvia tapaamisia, joissa nuorempi opiskelija voisi saada keskusteltua vanhemman opiskelijan kanssa opiskeltavan asian ongelmista. Tänä kyseisenä säännöllisenä aikana nuoremmat opiskelijat saisivat poiketa mielensä mukaan, mutta paikalla olisi aina vanhempia opiskelijoita neuvomassa nuorempia.

"Mentoroinnilla tarkoitetaan ohjausta ja tukea, jota osaava ja kokenut senioriasemassa toimiva henkilö antaa kehityshaluiselle nuoremmalle henkilölle. Mentorointi on siis ikivanha menetelmä, jonka avulla on pyritty siirtämään elämänviisautta ja kokemusperäistä tietoutta nuoremmalle ihmiselle ja siten edistämään hänen kasvuaan." - lainattu http://www.alumni.tkk.fi/mentorointi.html 3.8.2005 -

Mentorointia tarjotaan peruskursseja varten, joten mentorilla tulee olla suoritettuna ainakin: lausekielinen ohjelmointi (ent. JOO), olio-ohjelmoinnin perusteet, tietokantojen perusteet (ent. TJP), johdatus www-tekniikoihin, www-ohjelmointi, johdatus vuorovaikutteiseen teknologiaan (ent. USAB) ja tietorakenteet vähintään arvosanalla hyvä (nykyinen 2), tai että hän muuten hallitsee aihealueiden sisällön. Mentor sitoutuu mukanaoloon koko vuodeksi ja saa 2 opintopistettä tkt-harjoitteluun.

Huom! Mentoroinnin tarkoitus ei ole korvata normaalia opetusta ja harjoituksia, vaan tarjota hankaliin asioihin lisätukea vertaiselta. Mentoroinnin idea ei siis ole antaa valmiita vastauksia, vaan ohjata opiskelijaa ymmärtämään aihealuetta paremmin.

Eli, jos kiinnoksesi heräsi tai haluat lisäinfoa, niin ota yhteyttä tkt-kopoon osoitteissa (kopo@luuppi.fi)!

Lisätty tiistaina 09. elokuuta 2005 klo 13:05

Takaisin

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Exove
Nitor
Rare
Solita
aTalent
TEK
Kolmiobileet
Aplika
Visma
Insta
Nokia
Gofore
Sofia Digital
Digia
Here
Vincit
Accountor
Knowit
Loimu
Reaktor
Netum
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste