AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Ajankohtaista
Käyntiosoite
Pii-Klubi
Yliopistonkatu 58b
33100 Tampere
Sijainti
Office hours
Maanantai-Torstai
klo 12.00-15.00
Ylläpito
Pikalinkit
Yliopiston pääsivu
Tampereen ylioppilaskunta
Sisu
WWW-sähköposti
Ruokalistat
Anna palautetta
uutinen Etsitään kv-tuutoreita
...auttamaan kv-opiskelijoita opintojen alkurutiineissa ja kiperissä käytännön asioissa sekä tutustuttamaan ainejärjestöön ja tamperelaiseen opiskelijaelämään. Tuutorointi antaa sinulle mahdollisuuden luoda kansainvälisiä kontakteja, kehittää kielitaitoasi ja saada arvokasta pienryhmänohjauskokemusta. Kauden loputtua palkintona mahtavan kokemuksen lisäksi on tarjolla kaksi opintopistettä, todistuksen kv-tuutoroinnista ja pienen rahanarvoisen edun.

Kv-opiskelijoiden tuutoroinnin ruuhkahuippu on alkusyksystä, jolloin tuutoreita tarvitaan eniten. Kv-tuutorin onkin tärkeää olla Tampereella elokuun viimeiset viikot ja syyskuun alku. Halukkaat voivat jatkaa tuutoreina myös tammikuussa saapuville uusille kv-opiskelijoille.

Sinun ei tarvitse olla luonnonlahjakkuus, sillä yliopisto ja Tamy järjestävät kv-tuutoreille koulutuksen 14.4.2014 klo 15 ja vielä kertausta ja koulutusta ajankohtaisista asioista viikolla 34. Tehtävässä ei vaadita täydellistä englannin kielen hallintaa, riittää että saat viestin perille vaikka elekieltä apuna käyttäen.

Innostuitko? Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen kv@luuppi.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.4.2014 mennessä. Ilmoita sähköpostissa nimesi, opiskelijanumerosi ja mahdollinen tutorparitoiveesi. Mahdolliset kysymykset voi lähettää samaan osoitteeseen.
Lisätty lauantaina 08. maaliskuuta 2014 klo 13:12

Takaisin

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Exove
Accountor
Netum
Vincit
Sofia Digital
Loimu
Futurice
aTalent
Digia
Reaktor
Solita
Kolmiobileet
Insta
Gofore
Nitor
Visma
TEK
Nokia
Aplika
Eficode
Knowit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste