AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Ulkomaan excursio
PaikkaTallinna/Tartto, Viro
Aikape, 11.11.2011 klo 04:30 - ma, 14.11.2011 klo 23:00
Ilmoittautuminen jäsenilleti, 11.10.2011 klo 07:30 - ti, 25.10.2011 klo 15:00, Ilmainen
Luupin jo perinteeksi muodostunut legendaarinen ulkomaan-excu suuntaa tänä syksynä Viroon, Tallinnan ja Tarton kaupunkeihin.

Alustava matkaohjelma:
Matka alkaa Tampere-talolta perjantaina 11.11. noin klo 04:30, josta suuntaamme koko matkan seuranamme olevalla linja-autolla Helsinkiin. Helsingistä risteilemme laadukkaan Eckerölinen risteilijällä Tallinnaan, jossa yövymme ensimmäisen yön. Ohjelma paikan päällä on vielä toistaiseksi avoin, mutta suunnitteilla on yritysvierailu sekä paikallisiin opiskelijoihin tutustuminen.

Lauantaina lähdemme klo 12 maissa kohti Tarttoa, jossa vietämme seuraavat kaksi yötä. Ohjelma paikan päällä on vielä toistaiseksi avoin, mutta suunnitteilla on panimovierailu, luonnontieteelliseen puutarhaan tutustuminen sekä yhteistoiminta paikallisten opiskelijoiden kanssa.

Paluumatka tapahtuu käänteisessä järjestyksessä alkaen bussikyydillä hostellilta Tallinnan satamaan maanantaina 14.11. klo 11. Saavumme Tampereelle noin klo 23:00.

Hinta:
Neljän päivän opintomatkan hinta on naurettavat 69 euroa. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan matkan hinnan viimeistään 25.10. klo 15.00 mennessä

Ilmoittautuminen:
Luupin lippuvarausjärjestelmästä johtuen voimme varmasti taata ensimmäisen 50 ilmoittautuneiden pääsyn matkaan. Nimenmuutos lippuihin ja lappuihin on hankalaa, joten varaus on ehdottoman sitova. Äärinmäisessä hätätapauksessa voimme keskustella jonkun toisen lunastavan lippusi. ILMOITTAUTUESSA SITOUDUT KUITENKIN VIIMEKÄDESSÄ MAKSAMAAN MATKAN.

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 11.10.2011 klo 07:30 Luupin toimistolla. Netti-ilmoittautuminen aukeaa kaksi ja puolituntia myöhemmin (eli 10:00), mikäli paikkoja on enää jäljellä. Suuresta kysynnästä johtuen matka on vain Luupin jäsenille. Jokainen ilmoittautuu tapahtumaan henkilökohtaisesti ja ilmoittaa voi vain itsensä.

Matkaa ei poikkeuksellisesti makseta ilmoittautumisen yhteydessä, vaan maksamiseen annetaan kaksi viikkoa.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Knowit
Nokia
Kolmiobileet
Digia
Futurice
TEK
Sofia Digital
Insta
Loimu
Eficode
Exove
Netum
Vincit
Solita
Nitor
Gofore
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste