AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Ulkomaan-excu Kaunasiin
PaikkaKaunas, Liettua
Aikasu, 07.11.2010 klo 18:00 - ke, 10.11.2010 klo 22:00
Ilmoittautuminen jäsenillema, 11.10.2010 klo 08:00 - su, 17.10.2010 klo 23:59, Ilmainen
Luupin jo perinteeksi muodostunut ulkomaan-excu suuntaa tänä syksynä Kaunasiin, Liettuaan.

Alustava matkaohjelma:
Matka alkaa Tampere-talolta sunnuntaina 7.11. klo 18:00, josta suuntaamme linja-autolla Tampere-Pirkkalan lentoasemalle. Pirkkalasta lennämme laadukkaan halpalentoyhtiö Ryanairin koneella Kaunasiin, jossa odottaa bussikuljetus hostellille. Ohjelma paikan päällä on vielä toistaiseksi avoin, mutta suunnitteilla on vierailu paikalliseen yliopistoon.

Paluumatka tapahtuu käänteisessä järjestyksessä alkaen bussikyydillä hostellilta lentokentälle keskiviikkona 10.11. klo 17:20. Saavumme Tampereelle noin klo 22:00.

Hinta:
Lentoyhtiön lippuvarausjärjestelmästä johtuen voimme tietää matkan lopullisen hinnan vasta hyvin myöhäisessä vaiheessa. Hinta tulee kuitenkin olemaan 65-80 eur välillä, eikä missään tapauksessa korkeampi. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan matkan hinnan em. haarukasta.

Ilmoittautuminen:
Lentoyhtiön lippuvarausjärjestelmästä johtuen emme voi varmasti taata kaikkien ilmoittautuneiden pääsyä matkaan. Keräämme varauslistalle 50 nimeä, eli maksimipaikkamäärä on joka tapauksessa 50. Nimenmuutos lentolippuihin on erittäin kallista, joten varaus on ehdottoman sitova. Matka on pakko maksaa, vaikka ei myöhemmin haluaisikaan osallistua.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 11.10.2010 klo 08:00 Luupin toimistolla. Netti-ilmoittautuminen aukeaa kaksi tuntia myöhemmin (eli 10:00), mikäli paikkoja on enää jäljellä. Suuresta kysynnästä johtuen matka on vain Luupin jäsenille. Jokainen ilmoittautuu tapahtumaan henkilökohtaisesti ja ilmoittaa voi vain itsensä.

Matkaa ei poikkeuksellisesti makseta ilmoittautumisen yhteydessä, vaan maksuohjeet toimitetaan myöhemmin mukaan päässeille.

Erityishuomautukset:
On erityisen huomioitavaa, että ILMOITTAUTUMINEN ON TÄYSIN SITOVA johtuen lentoyhtiön korkeasta maksusta matkustajatietojen muuttamisen vuoksi. Osallistumisen peruminen ei ole mahdollista missään tilanteissa. Matkalle voi jättää osallistumatta, mutta se on pakko maksaa. Rahoja ei myöskään vastaavassa tilanteessa palauteta. Tarvitsemme lentojen varaamiseksi sitovat matkustajatiedot.

Luuppi varaa oikeuden rajata osanottajapaikkojen määrää alle ilmoitetun sekä tarvittaessa perua koko matkan, mikäli lentoyhtiön jatkuvasti muuttuvat lippuhinnat käyvät mahdottomiksi. Linja-autojen lähtöajat saattavat muuttua, muutoksista tiedotetaan erikseen matkaan osallistuville.

Mukaan matkalle voi ottaa ainoastaan yhden käsimatkatavaraksi kelpaavan laukun (max. paino 10 kg, ulkomitat enintään 55 x 40 x 20 cm). Normaali reppu sopii näihin mittoihin. Halutessasi voit ottaa matkalaukun myös ruumaan, jonka maksat itse. Hinnasto löytyy osoitteesta http://www.ryanair.com/en/questions/table-of-fees. Ilmoita ruumaan menevästä matkalaukusta ilmoittautumisesi yhteydessä.
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
TEK
Digia
Solita
Sofia Digital
Gofore
Insta
Knowit
Nitor
Nokia
Loimu
Vincit
Netum
Exove
Eficode
Kolmiobileet
Futurice
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste