AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Metsäretki
PaikkaPitkäjärven vuokratupa
Aikala, 10.10.2015 klo 13:00 - su, 11.10.2015 klo 13:00
Ilmoittautuminen jäsenillepe, 02.10.2015 klo 03:00 - pe, 09.10.2015 klo 23:59, 5€
Luupin jokavuotinen metsäretki suuntaa tällä kertaa Seitsemisen kansallispuistoon Pitkäjärven vuokratuvalle! Vuokratupa on puulämmitteinen, eikä siellä ole sähköjä. Pihassa on nuotiopaikka. Vesi nostetaan kaivosta, joten vesi saattaa olla sameaa ja maistua rautaiselta, mutta on kuitenkin juomakelpoista. Lisää tietoa tuvan varustuksesta: www.luontoon.fi/pitkajarvivuokratupa

Mitä mukaan?

Ottakaa lämpimät vaatteet mukaan ja varautukaa sateeseen! Tarkoitus on olla ulkona ja jopa hieman kävellä siellä, joten maastossa liikkumiseen sopivat kengät ovat suositeltuja. Myös makuupussi kannattaa ottaa matkaan. Metsässä on pimeää joten taskulamppu on fiksu kantamus.

Jokainen retkeilijä huolehtii omasta syömisestään, joten otathan omat ruokatarpeesi mukaan. Muistathan ettei retken tarkoitus ole alkoholin juominen, mutta saunaoluen saa ottaa mukaan. Jos haluat ryypätä, tämä reissu ei ole sinua varten.

Seitsemiseen mennään autokyyditse. Jos olet kiinnostunut metsäretkestä ja voit toimia kuskina omalla autollasi, ilmianna itsesi Luupin tapahtumatiimille toimistolla tai pistä s-postia: tapahtuma@luuppi.fi. Kuskeille tarjotaan bensakorvaus ja heille tapahtuma on ilmainen.

Tapahtuma maksaa 5 euroa. Lähtö tapahtuu Tampere-talon pihalta lauantaina kello 13 aikaan ja paluu sunnuntaina noin klo 13. Ilmoittautuneille laitetaan myöhemmin vielä tarkemmat ohjeet sähköpostilla.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Futurice
Vincit
Exove
Kolmiobileet
Gofore
Nitor
Digia
Loimu
Eficode
Insta
Knowit
TEK
Solita
Sofia Digital
Nokia
Netum
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste