AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kiipeilykokeilu
PaikkaTampereen Kiipeilykeskus Mäntyhaantie 2 33800 Tampere
Aikake, 08.04.2015 klo 16:45
Ilmoittautuminen jäsenilleke, 25.03.2015 klo 10:00 - ke, 08.04.2015 klo 16:00, 8€
Ilmoittautuminenke, 25.03.2015 klo 10:00 - ke, 08.04.2015 klo 16:00, 12€

Oletko halunnut kokeilla kiipeilyä, mutta siihen ei ole ollut mahdollisuutta? Haluatko löytää sisäisen apinasi?

Luuppi järjestää kiipeilykokeilun Tampereen Kiipeilykeskuksella keskiviikkona 8.4. Meille on varattu tunti ohjattua kiipeilyä klo 17-18.00. Kokoonnutaan kiipeilykeskuksella 16.45, jotta olemme valmiita aloittamaan kun vuoromme alkaa.

EDIT HUOM 6.4! Juuri saamamme tiedon mukaan seinäkiipeily sisältyy hintaan! Eli erillistä maksua 9 metriä korkealle seinälle kipuamistesta valjailla ei oteta.

Jos allaolevan infon jälkeen jokin vielä mietityttää, ota yhteyttä liikunta@luuppi.fi tai käy katselemassa nettisivuilta: http://www.tampereenkiipeilykeskus.fi/default.aspx

Varusteet / vaatetus

Saatte kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet TK:lta. Vaatetukseksi sopivat normaalit urheiluvaatteet. Kovin löysiä vaatteita tulisi välttää. Pitkät hiukset on kiinnitettävä. Sormukset, kellot sekä kaulakorut tulee riisua kiipeilyn ajaksi.

Ryhmän turvallisuus

Seinäkiipeily on turvallinen tapa liikkua, mutta muutamat asiat on silti hyvä ottaa huomioon. Kiipeilijöiden tulee ymmärtää, että kiipeily on laji, jossa on vakavan loukkaantumisen tai jopa kuoleman vaara. TK:n ohjaaja vastaa ryhmän turvallisuudesta kiipeiltäessä köysiseinällä. Köysiseinälle odottaessa ja boulderoidessa vastuu on kiipeilijällä tai ryhmän huoltajilla. TK:n ohjaaja opastaa ryhmän toimimaan turvallisesti TK:n tiloissa. Ryhmä on vakuutettu TK:n toimesta. Kiipeily on ehdottomasti kielletty alkoholin tai muiden huomiokykyyn vaikuttavien aineiden alaisena. Sairaudet ja muut huomioitavat asiat on aina ilmoitettava etukäteen.

Ryhmään kuuluvat henkilöt, jotka eivät kiipeile, odottavat muita taukoterassilla. Kiipeilyalueella oleskelu on kielletty.

Jos jollain ryhmän jäsenellä on on sairauksia jotka voivat vaikuttaa tapahtuman turvalliseen läpikäymiseen (esim. diabetes, epilepsia, sydänsairaudet) tai ryhmän jäsen on raskaana niin ilmoita tästä TK:n ohjaajalle.

TK:n tilat

TK:lla on 9 metriä korkea köysivarmisteinen kiipeilyseinä sekä noin 4 metriä korkeat boulderointiseinät. Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä ilman köysiä ja valjaita, putoaminen tapahtuu 50 cm paksulle patjalle. Tiloista löytyy myös tasapainoilunauha (slackline) sekä kuntosali.

Tiloissa on pukuhuoneet ja suihkutilat sekä miehille että naisille. Tavaroiden säilytys TK:n tiloissa omalla vastuulla, tiloissa ei ole lukittuja kaappeja.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Loimu
Futurice
Nitor
Kolmiobileet
TEK
Gofore
Vincit
Knowit
Nokia
Sofia Digital
Digia
Exove
Solita
Eficode
Netum
Insta
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste