AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Kolmiobileet
PaikkaKoskikeskuksen Ravintolamaailma, eli Hullu poro, Skål ja Miami
Aikato, 19.02.2015 klo 22:00
Helmikuun Kolmioissa Luuppi, Staabi ja Indecs tarjoavat ihanaa rakkautta ja onnea kaikille! Näissä bileissä löytyy janonsammuttaja jokaiselle – oli kyse sitten nestemäisestä tarpeentyydyttäjästä tai fyysisestä läheisyydestä. Hullussa Porossa säännöllisin väliajoin soivat hitaat sekä illan virallinen shotti tuovat puhtia metsästystouhuihin, mikäli sellaisia on mielessä.
Onneksi kaverit on kuitenkin parasta, ja virallisen rakkausshotin, Silmätipan, voi nimestään huolimatta tarjota myös sille rakkaimmalle ystävälle.

Olit liikkellä sitten yksin, isolla porukalla tai oman beibin kanssa, Hullun Poron hitaat, Skålin letkeä tunnelma sekä Miamin takuuvarma bilemeininki takaavat, että jokainen löytää paikkansa näistä bileistä!

Muistathan arvonnat, jotka ovat käynnissä kaikissa kevään bileissä! Kirjoittamalla nimesi yhteystietoineen ennakkolipun taakse voit voittaa avecillisen paikan kevään lopussa järjestettävälle M/S Tampereen Gastrolaivan Kolmioristeilylle, jonne Koskiravintolat tarjoaa sekä ruoan että nesteytyksen. Jokaisissa bileissä on tarjolla myös bilepaketti, joka pitää sisällään kahden hengen yöpymisen hotellissa, kolmen lajin illallisen Hullussa Porossa sekä ilmaisen sisäänpääsyn Ravintolamaailmaan herkkujen kera kyseisenä iltana. Ehkä näistä bileistä löytyy se tyyppi, jonka kanssa lähdet kevään lopussa bileristeilylle tai yövyt hotellissa...
Nää on rakkauden Bermudan Kolmiot, ei haittaa vaikka ystävänpäivä meni jo!
Ovet aukeavat kello 22:00, ikäraja K18. 3e ennakkolipulla takaat paikkasi vuoden parhaissa bileissä. Ovelta lippu 5e.
Narikkarahaa (3e) kannattaa varata mukaan, niin vältytään turhilta jonoilta. Käteinen nopeuttaa toimintaa myös tiskillä!

Ennakkolippuja voit lunastaa itsellesi Luupin toimistolta.

Muistathan myös paluukuljetuksen Hervantaan klo 3.30 hintaan 2 euroa! Bussit lähtevät Suvantokadulta, ja reittinä on Messukylä – Lukonmäki – Hervantakeskus.

- MITÄ?: Helmikuun Kolmiot
- MISSÄ?: Koskikeskuksen ravintolamaailma (Miami, Skål, Hullu Poro)
- MILLOIN?: 19.2.2015 klo 22.00 alkaen
- MITÄ MAKSAA?: Ennakkolippu 3e, liput ovelta 5e
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Futurice
Eficode
Kolmiobileet
Insta
Sofia Digital
Nokia
Digia
Loimu
Nitor
TEK
Solita
Vincit
Netum
Exove
Gofore
Knowit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste