AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Excursio Bremeniin 2015
PaikkaBremen, Saksa
Aikala, 21.03.2015 klo 12:30 - ti, 24.03.2015 klo 13:35
Ilmoittautuminen jäsenillema, 08.12.2014 klo 12:00 - su, 14.12.2014 klo 23:59, Ilmainen

Päivitys 16.3.: Osallistujille on lähetetty linkki muistioon, johon kirjataan tietoja excursion käytännön yksityiskohdista ja aikataulusta. Jos et ole saanut linkkiä, ota yhteyttä osoitteeseen excursio@luuppi.fi

Lisätietoa 2.3.: Kaikki ilmoittautuneet pääsevät excursiolle 100,00 euron osallistumismaksulla. Matka maksetaan Luupin toimistolla tai verkkosivuilla 3.3. klo 13 alkaen. Verkkosivuilla maksaminen tapahtuu erillisessä maksujärjestelmässä. Jokaiselle ilmoittautuneelle on lähetetty sähköpostiviesti jäsenrekisterissä olevaan osoitteeseen. Jos et ole saanut viestiä, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen excursio@luuppi.fi

Luuppi suuntaa 21. - 24.3.2015 Bremeniin, Saksaan.

Alustava matkaohjelma: Matka alkaa Tampere-Pirkkalan lentoasemalta lauantai-iltapäivällä 21.3.2015. Lento kohti Bremeniä lähtee kello 14.00. Bremenissä on bussikuljetus lentokentältä hostellille. Bremenissä on luvassa yritysvierailu ja ajanviettoa paikallisten opiskelijoiden kanssa. Paluumatka tapahtuu alkaen bussikyydillä hostellilta lentokentälle tiistaina 24.3. Lento Tampereelle lähtee Bremenistä kello 10.25. Takaisin Suomeen saavumme kello 13.35. Kaikki kellonajat ovat paikallista aikaa.

Ilmoittautuminen: Lentoyhtiön varausjärjestelmästä johtuen emme voi varmasti taata kaikkien ilmoittautuneiden pääsyä matkaan. Keräämme varauslistalle 50 nimeä, eli maksimipaikkamäärä on joka tapauksessa 50. Nimenmuutos lentolippuihin on erittäin kallista, joten varaus on ehdottoman sitova. Matka on pakko maksaa, vaikka ei myöhemmin haluaisikaan osallistua.

Ilmoittautuminen aukeaa ensi maanantaina 8.12.2014 kello 12.00 Luupin nettisivuilla. Suuresta kysynnästä johtuen matka on vain Luupin jäsenille.

Ilmoittautuessa kysytään seuraavia tietoja:

  • Nimi samalla tavalla kuin henkilöllisyystodistuksessa
  • Syntymäaika
  • Otatko ruumaan meneviä matkatavaroita (15 kg 30 ¤ tai 20 kg 50 ¤)

Hinta: Lentoyhtiön varausjärjestelmästä johtuen voimme tietää matkan lopullisen hinnan vasta lentolippujen varaamisen jälkeen. Hinta tulee kuitenkin olemaan 90-120 euron välillä. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan matkan hinnan edellämainitusta haarukasta. Matka maksetaan helmikuun alkupuolella.

Ehdot: On erityisen huomioitavaa, että ILMOITTAUTUMINEN ON TÄYSIN SITOVA johtuen lentoyhtiön korkeasta matkustajatietojen muuttamismaksusta. Osallistumisen peruminen ei ole mahdollista missään tilanteissa. Matkalle voi jättää osallistumatta, mutta se on pakko maksaa. Rahoja ei myöskään kyseisessä tilanteessa palauteta. Tarvitsemme lentojen varaamiseksi sitovat matkustajatiedot.

Luuppi varaa oikeuden rajata osallistujien määrää alle ilmoitetun ja tarvittaessa perua koko matkan, mikäli lentoyhtiön jatkuvasti muuttuvat lippuhinnat käyvät mahdottomiksi.

Mukaan matkalle voi ottaa ainoastaan yhden käsimatkatavaraksi kelpaavan laukun (enimmäispaino 10 kg, ulkomitat enintään 55 x 40 x 20 cm) ellet halua itse maksaa ruumaan menevistä matkatavaroista lisähintaa.

kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Nokia
Insta
Nitor
Kolmiobileet
Gofore
TEK
Sofia Digital
Exove
Futurice
Eficode
Knowit
Loimu
Netum
Digia
Solita
Vincit
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste