AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma Yleiskokouksen iltakoulu + vaalipaneeli
PaikkaLuentosali A3
Aikake, 26.11.2014 klo 16:30
Yhdistyksen iltakoulu, jossa käsitellään hallituksen esitys vuoden 2015 talousarviosta sekä toimintasuunnitelmasta. Lisäksi paikan päälle järjestetään ehdokasilmoituksensa jättäneille vaalipaneeli.


Vaalipaneeli
Ehdokkaille, jotka ovat jättäneet ehdokasilmoituksensa, järjestetään vaalipaneeli. Vaalipaneelissa ehdokkaat pääsevät esittäytymään ja kertomaan itsestään. Tilaisuudessa yleisö saa kysyä ehdokkailta kysymyksiä ja näin saada tietoa ehdokkaista.

Vaalipaneeli jaetaan viiteen osaan:
1. PJ-paneeli
2. VPJ-paneeli
3. Rahastonhoitaja-paneeli
4. Sihteeri-paneeli
5. Hallituspaneeli

Mikäli et pääse paikan päälle, voi kysymyksiä lähettää etukäteen osoitteeseen pj@luuppi.fi . Todennäköisesti tulee myös mahdollisuus kysymysten lähettämiseen paneelin aikana, tästä lisätietoa myöhemmin.


Iltakoulu
Luuppi ry:n hallitus on valmistellut pohjaesitykset vuoden 2015 toimintasuunnitelmasta sekä talousarviosta. Nämä pohjaesitykset ovat myös yleiskokouskutsussa. Iltakoulun ideana on keskustella jäsenistön kanssa esityksistä ja kuulla jäsenistön mielipide. Mikäli joku havaitsee esityksissä epäkohtia, voi tilaisuudessa esittää muutosesityksiä, jotka tullaan käsittelemään yleiskokouksessa. Muutosesityksiä voi myös lähettää hallituksen sähköpostiin osoitteeseen hallitus@luuppi.fi tai paikan päällä yleiskokouksessa (kirjallisesti).


Vaalipaneeli tullaan videoimaan ja laitetaan kaikkien katsottavaksi vaalisivustolle osoitteeseen http://luuppi.fi/yleiskokous . Tilaisuutta pääsee todennäköisesti seuraamaan myös livenä webstreamin kautta, tästä lisätietoa myöhemmin.

Tilaisuudessa on kahvi- ja pullatarjoilu.


Mikäli sinulle jäi mietteitä ja kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen pj@luuppi.fi tai hallitus@luuppi.fi
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Insta
Sofia Digital
Loimu
Vincit
Gofore
Eficode
Nokia
Netum
Digia
Futurice
Solita
TEK
Knowit
Kolmiobileet
Exove
Nitor
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste