AjankohtaistaYhdistysOpiskeluFukseilleTapahtumatLiikuntaLuuppiSanomatYritysyhteistyöYhteystiedotKokoukset
In English
Tapahtumat
Tapahtumakalenteri
tapahtuma LuuppiLAN 14
PaikkaKivijärven leirikeskus, Ylöjärvi
Aikato, 18.09.2014 klo 18:00 - su, 21.09.2014 klo 14:00
Ilmoittautuminen jäsenilleto, 01.01.1970 klo 02:00 - ma, 15.09.2014 klo 12:00, 15€

LuuppiLAN palaa jälleen syksyllä!

Tällä kertaa resepti on pistetty kunnolla uusiksi ja tapahtuma järjestetään Kivijärven leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Lanittamisen lisäksi paikan päällä on mahdollista saunoa, uida, paistaa makkaraa ja grillata, pelata kyykkää, frisbeegolffia, petankkia ja vaikka mitä muuta!

Yleisön pyynnöstä olemme myös lisänneet tapahtumaan yhden lisäpäivän, joten kovimmat pelimiehet ja –naiset voivat nauttia tapahtuman annista jo torstaista 18.9. alkaen. Pelit jatkuvat tuttuun tapaan sunnuntaihin (21.9.) asti.

Ilmoittautuminen on auki ensimmäiselle 20 autottomalle innokkaalle. Lisäksi tarvitsemme tapahtumaan 10 henkilöautollista kuljettajaa, jotka voivat ilmoittautua erikseen osoitteessa roudari@luuppi.fi. Kuskin tulee ottaa kyytiin itsensä lisäksi kaksi ilmoittautunutta henkilöä ja kuljettaa heidät torstaina tai perjantaina tapahtumapaikalle ja tapahtuman jälkeen takaisin Tampereelle. Korvauksena kuljettajat pääsevät tapahtumaan maksutta ja saavat paikanpäällä pienen lahjan.

Käytännön järjestelyistä:

Lähtö tapahtuu kahdessa eri ryhmässä siten, että torstaina järjestetään ensimmäinen kuljetus tapahtumapaikalle. Torstaina lähtevät henkilöt saattavat joutua hiukan järjestelemään paikkoja ja auttamaan paikan päällä. Työssä käyville järjestetään mahdollisuus siirtyä tapahtumapaikalle vasta perjantaina. Kaikki kuljetukset tehdään siten, että kuljettajat noutavat kyyditettävänsä ja näiden tietokoneet suoraan kotoa. Tällöin turha laitteiden kantelu voidaan välttää.

Tapahtumapaikalla on makuupaikat kaikille 30 vieraalle. Osa majoituksesta löytyy rakennuksesta tietokonepaikkojen kanssa ja loput majoituspaikat sijaitsevat lähettyvillä olevissa pienissä 4 hengen mökeissä. Kaikki vuoteet tarjotaan ilman petivaatteita, joten suosittelemme mukaan esim. makuupussia ja tyynyä.

Leirikeskus on lähestulkoon täysin Luupin käytössä muutamaa rakennusta lukuun ottamatta. Näihin tiloihin kulkeminen on ehdottomasti kiellettyä.

Luupilla on lupa lämmittää tapahtumapaikalla oleva puusauna kahdesti, eli saunaan pääsee perjantaina ja lauantaina. Saunasta on suora yhteys viereiseen järveen. Sauna on lämpimänä noin 17:00 - 01:00 välisen ajan.

Tapahtumapaikalta ei pääse kovin helposti pois, joten varaathan tarpeeksi ruokaa ja juomaa, jotta pärjäät varmasti sunnuntaihin asti. Kuljettajat sitoutuvat olemaan paikalla sunnuntaihin asti. Erikoisjärjestelyistä voidaan sopia paikan päällä erikseen tapahtuman järjestäjien kanssa. Muissa tapauksissa linja-auto ja taksi kuljettavat.

Alkoholin kanssa järjenkäyttö on suotavaa.

Lanittajan muistilista

  • Tietokone, näyttö, hiiri, näppäimistö ja kaikki muut tarvittavat lisävarusteet
  • Paljon erilaisia pelejä. Steam-pelit mieluusti valmiiksi ladattuina (paikalla pelkkä 4G-yhteys)
  • Makuupussi/peitto+lakana ja tyyny
  • Tarpeeksi ruokaa ja juomaa koko reissua varten
  • Pyyhe
  • Jatkojohto kaikille lisälaitteillesi!
  • Verkkokaapeli, joka on vähintään 5m pitkä
  • Käteistä pizzaa varten, jos semmoista innostutaan tilaamaan ja joku toimittaa
  • Jätä kaiuttimet ja ylimääräiset kodinkoneet kuten kahvinkeittimet kotiin. Paikan päällä on melko hyvin varusteltu keittiö ja toimiva äänentoisto.

 

 

  
  
  
kirjaudu
Tunnus:
Salasana:
Muista minut
Unohtuiko salasana?
Yhteistyössä
Kolmiobileet
Solita
Nitor
Insta
Nokia
Vincit
Futurice
Loimu
Exove
Eficode
Knowit
Gofore
Netum
TEK
Sofia Digital
Digia
Luuppi ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Tietosuojaseloste